Lisa - Städat

Förlåt för att jag inte skriver för änns nu .. Men jag och Ida vaknade vid ett. Sen åkte hon hem, och då tvinga mamma och pappa mig att städa mitt rum. I hate it .. men när man väl kommer igång så är det rätt kul, iallfall med lite th musik till.

Gårdagen dåra, jag Ida Rebecka & Mari tog min lilla båt och åkte ut till några klippor. Jag tyckte verkligen att det var skit läskigt att åka dit, för båten är liten och när vi kom ut på lite vildare vatten så skvätte det in som fan, och jag trodde vi skulle välta när det kom vågor. Tillslut så la vi till vid någon öde strand och gick där i från till klipporna. Vi la och ner, åt lite godis, drack cola, kollade runt på ö'n, och skulle sedan bada. Fats alla banga, så tillslut bestämde vi oss för att åka hemåt igen. Och denna gången fick Mari köra båten hem, jag satt istället i mitten med Ida och vart dyngsur av allt vatten som kom från vågorna. Men det var mysigt, med rätt sällskap så blir allt bra. Sen åkte vi upp och åt på grillen haha, eller Mari åkte hem. Vid grillen kom Martin och mötte oss också, fast han åt inget. Efter det så åkte Rebecka med Martin hem, och jag följde med Ida hem. Efter ett tag hemma hos Ida så kom Anelle dit och vi satt och snacka, bada lite och sånt där. Vädligt mys faktiskt ..
Vid kvart över ett så åkte iallfall jag och Ida hem till Martin, där Rebecka & Hugo var. Dom skulle ha film maraton, nån konstig serie som typ hette band of brothers eller något, handlade typ om andra världskriget. Jag och Ida satt typ tre meter i från varandra, och smsade haha. Vi kom in på lite olika ämnen, bland annat så började vi snacka om denna konstiga serie vi kollade på haha. Jag frågade Ida vilka som var goda, och vilka som var onda. Hon svarade att alla som hade gröna kläder och bar vapen var goda .. fast då var ju felet att alla såg ut så. Tillslut insåg vi att detta inte var våran grej, så vi bestämde oss för att åka hem till mig för att se paradise hotel, som är mycket mera våran smak av program. Det brukar börja 02.55 men denna kväll så började det självklart 02.40 ... så vi missade halva programet och fick bara se 10 minuter typ, typiskt. Efter det så somnade Ida, jag fortsatte att kolla runt bland alla kanaler, men efter ett tag så somnade även jag.

P.s Ska även tacka Nina som har hjälpt oss med denna coola ipod, så nu kan även ni läsare lyssna på lite musik när ni läser våran blogg. Dock mest th, men ni får stå ut ;) Jag vet även att det inte är alla låtar som funkar, men men.




Lite bilder från i går ..


Kommentarer
Postat av: krullet

om ni inte vet vilka som är "goda" och "onda" i andra världskriget kan ni inte ha läst historia, eller vara speciellt allmänbildade^^

2008-07-17 @ 21:11:24
Postat av: Lisa

Hahah men krullet .. vi vet ju vilka som var goda och onda på så sätt. Men serien var så jävla huller om buller, och alla såg likadana ut .. :P

2008-07-18 @ 01:12:41
URL: http://sisterfromanothermother.blogg.se/
Postat av: krullet

haha okej då förstår jag, men jag som är lite geekig kan se skillnaden på uniformerna^^

2008-07-21 @ 01:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0