Lisa

Antar att ni är nyfikna vad det gäller den piercingen jag skulle ha skaffat i tungan. Det blev inte av .. det var nära. Men det blev inte så. Jag ska förklara ..
Allt var typ klart, vi hade skrivit i papper, gått igenom alla skötsel regler, jag fick gå ner i den såkallade "källaren" (jag var på samma studio som Izabelle). När vi kom ner dit, så fick jags skölja munnen med lysterin. JA, allt var liksom så jävla nära till att jag skulle få min efterlängtade tung piercing. Men sen bad jag piercaren att kolla under min tunga, för jag har själv varit väldigt orolig över mina blodtjärl som syns väldigt tydligt om man kollar. Man såg direkt på hans anstike att något bekymmra honom när han kollade. Sen tog han sig en närmare koll, och sa direkt att det inte skulle bli nått. Han kunde inte på något sätt kunna göra i hål i min tunga, för jag har ett fucking jävla blodtjärl som går i mitten av hela min tunga. Vet ni exakt hur jävla mycket det där lilla skit blodtjärlet stör mig. Fan ...
Aja, så istället piercade jag naveln. Men det kändes inte alls speciellt .. För ett år sen så hade jag varit överlycklig, för då var det min största önskan, men nu bryr jag mig i stort sätt inte. Men det var bättre än ingenting.
Aja nog pratat om sånt tråk.

I går var jag hemma hos kusinen och fira att hon har fyllt 18! Det bjöds på jätte god mat, och tårta. Sen vid 7 så sjussade pappa mig till stan, så då var jag på nrj med massa vänner, det var kul. Eller det var bättre artister än på the voice men det var mycket tråkigare i går ändå. För alla drog hem as tidigt. Fast jag och Mickis fick se, världens snyggaste kille, och världens näst snyggaste kille. Hahah, alltid najs eller hur :)?
Kom hem runt 1 halv 2 i går.

I dag har jag inte gjort mycket alls, bara chillat. Såg just klart på en fim jag laddade hem nyss. Eller jag trodde det var en film, men märkte ganska snabbt att det var en serie och att jag bara hade laddat hem två avsnitt. Så det var lite synd, för det verkade rätt roligt haha. Men men, sitter iallfall och väntar på att maten ska bli klar, är skit hungrig. sen efter det så ska jag sätta mig här igen och kolla på Ciao Bella, haha (jag är nog en av få som fortfarande inte har sätt den filmen). Och till det så ska jag äta popcorn. Haha jag är typ beroende.

IZABELLE



Bara jag som börjar sakna Chuck Bass och alla andra i Gossip Girl?

IZABELLE

Ja ni.
Idag känner jag för att bara gå runt i mjukisbyxor, äta massa onyttigt och chilla. Får se hur det blir med det. Kanske ska ringa Elin och fråga om hon är taggad på typ ben&jerrys och kladdkaka :D
Hur som helst. Min helg har varit superbra. Speciellt igår. Jag, Linn, Elin och Ida (Elins lillasyster) begav oss in till kungsträdgården för att gå på nrj in the park.
Vi är väl inga större fan av nrj-musik, men det var iaf trevligt att sitta och digga med i musiken. Sedan träffade vi några trevliga killar, och resten av kvällen var ASBRA helt enkelt.

jag är glad. tror jag. hoppas.

IZABELLE

Alltså, vad ska jao säga? Kvällen igår vart så jävla lyckad.
Och kan även passa på att säga att Elin är bäst. Ehh.. hehe.

IZABELLE



Det där är Sid. Han är min gamla crush. Eller han är väl iofs fortfarande. Men jag kommer ihåg när jag var ungefär 8 år, när jag började lyssna på Sex Pistols (han spelade bas där för er som inte vet). Jag vet att jag var liten. Men jag har liksom alltid tyckt att det varit något speciellt med lilla Sid. Han var så damn snykkkk!
Nåja, kanske ska hålla mig till Tom trots allt. Jag menar, Sid finns inte idag. Han tog överdos för flera år sedan. Hur som helst är han extremt cool och jag gillar honom även fast han inte var guds bästa barn.

Lisa

Vet ni!? Just nu sitter jag på donken i skanstull. Har nyss ätit min sista fasta måltid. Nu ska vi gå med piercing studion. Haha nu är det fan dags. Jag är skit rädd .. xD Skriver senare puss

Lisa

I dag var jag hemma, hade så jävla ont i magen. Fyfan ..
Men i morgon ska jag såklart ge mig av till skolan igen.

Men men, tillbaka till i dag. Har inte gjort mycket alls, bara tagit det lungt. Sov till två, så byebye till mitt hopp om att somna i tid i kväll. Rätt jobbigt, för ska upp typ halv sex i morgon ;S.
Men jag ser fram emot morgon dagen, äntligen dax för percing. Haha är lite nervös faktiskt .. eller nej. Fast jo, lite!
Ida ska med och kolla. Sen kommer jag nog även se Izabelle där, för hon ska nämligen in och byta stav på sin piercing hihi. Aja, efter det så ska jag shoppa lite med mamma sen möta Hugo, och vara med honom ett tag. Ska höra med Mickis om hon också kan komma till stan. Men men ..
Nu ska jag göra popcorn och kolla tv, haha. Puss


Hugo, Axel, Jagt och Bobbo. Mickis fotar:)

IZABELLE



Ni är dom enda som kan få mig att le i sånna här stunder. Fück.

Lisa

Sitter just nu på lektion. Har teori i gympa, eller han går igenom vad vi kommer göra denna termin. Har suttit här i över en timme nu, och har varit grymt kissnödig hela tiden. Det är hemskt.. vi slutar den här lektionen kvart i. Sen slutar halva klassen, men tyvär inte jag. Jag ska ha data och multi media lektion efter det här. Slutar kvart över fyra.. jobbigt, men får stå ut. Hörs när jag kommer hem. Puss på er, ha en bra dag.

Lisa

Lång dag. Fast ändå kort .. hade bara två lektioner som sagt. I slutet av sista så ringer mamma och säger att det är ändrade planer .. ingen stan i dag alltså. Utan det tyckte hon att vi skulle ta på fredag, för då ska jag äveeeeeeeeeeeeeeen piercaaaaaaaaa mig!!!!! Mamma ringde och snacka med pappa i dag och han sa ja .. så på fredag blir det av. Wiho, nu är jag lycklig.

Men så det vart alltså ingen stan i dag. Så jag åkte hem istället. Hann vara hemma i några timmar, sen vid halv sju så åkte jag till stallet för att kolla på när Mickis och Isse red. Dom var duktiga. Men det var ändå inte så jävla kul att kolla, satt mest och snacka med Ida som var där med mig och kollade. På vägen dit så SPÖREGNADE det och jag vart helt genom blöt. Så satt mest och frös :( As kallt. Haha. Men ah iallfall så funderar jag fortfarande över om jag verkligen ska börja .. Jag gör ju ändå inget annat vettigt efter skolan .. så varför inte? Men jag kommer tröttna tror jag. Fast ska nog ge det en chans. Aja..

I morgon är det onsdag. Jag börjar 08.20, usch och fy! Det ser jag inte fram emot. Måste liksom ta en buss som går vid 7!!! Jag vill ha helg nu.. inte bara för piercingen utan även för att bara få sova ut haha. På lördag är det NRJ, fast ska nog inte gå. Min kära kusin fyller 18 och ska ha fest, så måste typ dit. Kanske hinner till NJR på kvällen, får se. Får ju ändå inte äta eller dricka något sånt där gott som det kommer bjudas på hos min söta myndiga kusin (med tanke på tungan).

Aja nu ska jag stänga av, ska nämligen gå och se "En prinsessas dagbok" haha, den går på 4:an.




Haha sur och blöt efter moppeturen ner till stallet!

Lisa

Haha såg nu att jag skrev två riktigt långa inlägg i går haha! Vet inte varför det blev så, var väl bara på blogg humör helt enkelt :). Just nu sitter jag på donken och dricker en "kaffe cool ", så jävla gott haha. För er som gillar is kaffe och inte har smakat den här, gör det! Mums. Jag börjar 25 över 11, så har inte direkt brottom. Men ska ändå börja röra mig snart. Har bara två lektioner i dag, skönt. Sen ska jag och mamma till stan, det ska bli trevligt. Ska bland annat köpa nya skor, det behövs haha.

IZABELLE

Idag börjar vi morgonen med en mattediagnos, yippie! Jag älskar matte! Eller inte. FYFAN SÄGER JAG BARA. Vi hade vår första matte A lektion igår och fick redan då testa på ett litet papper med några frågor. Det enda jag kan säga är att jag devintift inte kommer hålla mitt VG (hur lyckades jag få det?!). Jag är verkligen extremt dålig. Eller trög. För jag fattar inte ett jävla skit.

Nej, nu måste jag börja röra på mig! Börjar snart.



Ni vet sånna där drömmar man inte vill vakna upp ifrån? Sånna där oerhört mysiga och bra drömmar? En sån drömde jag i natt. Och mina favorit pojkar var självklart med ;)


Lisa


Fy vad trött jag är, känns som om att jag inte alls kommer ha svårt att somna i kväll. Vilket är bra för då okrar jag gå upp i morgon bitti.
I kväll gick filmen Mean Girls på 4:an med Lindsay Lohan i huvudrollen. Har kollat på den lite från och till .. själv tycker jag att det är en väldigt bra film haha. Men har den på datan och har sätt den tusen gånger.

Nu när jag kollar på klockan så ser jag att jag missar Paradise Hotel som håller på right now :( Det började kvart i. Fan! Aja, får väl se reprisen som går på söndag. Får typ ångest när jag missar ett program ..
När det var sommarlov så kollade jag alltid på det klockan 02.40 på natten, för då pallade man hålla sig vaken och hade oftast ingenting bättre för sig. Men nu när skolan är i gång, så kollar jag på det kl 21.45, en perfekt tid. Det är alltså samma program som visas. Det som går på natten är en repris av det som går på kvällen.
Fan så intressant att höra eller hur? HAHA. Förlåt, men jag är trött och har tråkigt ..

Vet ni!!! Jag har typ lyckats övertala pappa nu om tung piercingen!!!!! :DDD Fast .. han har inte sagt helt och hållet JA än, därför ska vi inte förutse denna lycka. Men om det blir som jag vill så kanske det blir av redan nu på Fredag, i hope! Hihi fan vad lycklig jag blir om jag får min vilja igenom. Men ska inte hoppas på för mycket. Fast jag vet att han kommer säga ja .. men ändå .. haha.

Ska stänga av nu, och se dom sista minuterna av mitt älskade favorit program!
Btw, i helgen hade vi lite gäster här och då hade dom med sig en kompis. En kille på 25 år vid namn Jocke. Han var en typisk paradise hotel snubbe, han skulle säkert kunna vara med där. Han var en blandning mellan Henrik och Marcus typ haha :) Snygg som fan med andra ord. Synd för er som inte kollar på programmet, ni fattar inte ett jutta av vad jag snackar om .. hehe! Puss

Lisa

Precis innan jag skulle ta bussen vid 7 i morse så kom jag på att jag för ett tag sen sparade Jessicas nummer från hennes bdb. Så jag smsade och frågade när vi började, chansade på att det var rätt nummer. Och som tur var så var det rätt, så snälla rara lilla Jessica berättade nöjt att vi inte började föränns kvart i elva. SKÖNT! Så tog en mycket senare buss, hann duscha, äta frukost och allt sånt. Dagen gick snabbt, och skolan känns inte så jobbig när man väl är där. Har skrattat en hel del i dag :) Men nu när jag kommer hem så har jag absolut ingen lust att åka dit i morgon igen .. Speciellt inte nu när dom har ändrat vårat schema till att vi slutar sent typ tre dagar nu.

Måndag: 10.45 - 15.00
Tisdag: 11.25 - 14.00
Onsdag: 08.20 - 16.15
Torsdag: 11.35 - 16.45(?) Inte helt säkert att vi slutar så sent än.
Fredag: 08.35 - 16.15

Det är ändå ett rätt ok schema, förutom onsdag torsdag fredag haha. Hoppas verkligen att dom ändrar tiden på torsdag, liksom hallå kvart i fem? Det är ju sjukt.


Aja, nog snackat om skolan. Slutade vid tre, och tog en buss runt tjugo i fyra från brommaplan. Den bussen hoppade även Mickis på, och sen hoppade Isse på hemma hos sig. Dom skulle till stallet, för att anmäla sig till en ridgrupp. Isse rider redan, men skulle byta grupp så nu började även Mickis i den, för hon har valt ridning som inriktning på sin skola haha. Men iallfall så körde jag ner dom eftersom jag hade moppen vid konsum och dom skulle annars ha fått gå så långt. När vi väl var där så började även jag fundera på att kanske börja igen hahaha! Har ändå inget bättre för mig .. så får se hur det blir. Men efter det så åkte Isse till stenhamra och Mickis följde med mig hem. Nu har jag för ett tag sen kört henne till bussen, hon var tvungen att åka hem för hennes brorsa var ensam hemma och hon skulle laga mat åt honom. Duktiga lilla Mickis:)

Ska äta nu jag med .. så skriver mer lite senare. Puss

IZABELLE



Det där är verkligen ett hallujah moment

IZABELLE

Jag känner precis som Lisa. Ingenting går rätt till. Och det största problemet är skolan faktiskt. Alltså, nu på sista tiden har jag blivit allt mer osäker på om jag vill gå min linje. Det känns inte rätt.
Men samtidigt vet jag inte vilken linje jag skulle vilja gå om inte den jag redan går. Jag vet ingenting längre. Ändå är jag rätt säker på att Media och jounarlistik passar mig. Jag är bara så jävla osäker.
Aja, vi får väl se hur jag gör. Det är bara det att jag vill inte vakna upp varje morgon och tycka att det ska bli jobbigt att gå till skolan. Visst om det är tråkigt, det har det varit sen första klass...

Ska med en buss om 20 minuter ungefär, så jag måste börja sätta lite fart. Ses när jag kommer hem!

Lisa-orkar inte..

Usch nu är jag på dåligt humör. Ingenting är som jag vill ha det. Skolan är den främsta anledningen till varför jag känner som jag gör. Jag vill inte gå i skolan just nu, jag vill ha sommarlov! Jag orkar inte gå upp sjukt tidigt, och komma hem sjukt sent. Jag orkar inte ta ansvar .. det är nog det största problemet. Har inget schema hemma, så vet inte när jag börjar i morgon .. så ska ta en buss vid 7 och chansa på att jag börjar runt halv 9 eller 9. Fan orkar inte med sånt här. Låt mig slippa!

IZABELLE



Den här låten är himlans bra hörrni. Man känner igen sig liksom. Tror jag. Lyssna bara, kej?!

IZABELLE - Hanna Beth



She's awesome!

Lisa

Just nu så sitter jag på bussen påväg till skolan. I dag börjar jag 11.15 och slutar 16.15.. har alltså en 5 timmar lång lektion. Men det är mediaproduktion så det kan nog bli rätt så roligt! Och om inte så kommer jag ju dö haha. Men ah somsagt så ska jag in till stan i eftermiddag med mina kära vänner, vi hörs :)

Lisa

Andra skoldagen avklarad. Jag vet inte riktigt hur jag känner .. Jag trivs, det gör jag väl. Och kommer nog börja trivas även mer snart mär man lär känna alla ordentligt. Alla värkar just nu iallfall vara trevliga. Pratar mest med Elise och Jessica. Visste inte att någon av dom skulle gå i min klass, eller änns på samma gymnasium. Men det är bara trevligt tycker jag, trevliga tjejer.
Men jag kommer ändå sakna rw skolan, eller gör det redan nu. Saknar Mari, Rebecka och Elin också.. Saknar hela klassen. Men mest dom tre.. till och med skolan vart rolig i deras sällskap. Och jag inser nu hur jävla tomt och tråkigt det blir utan dom vid min sida varje dag. Skönt att det är fredag i morgon iallfall .. även fast vi slutar kvart över fyra!!!!!!! Hehe. Men ska iallfall in och träffa Mari, Rebecka och Ida tror jag. Vi ska kolla runt i lite affärer och sedan fika så att vi kan berätta om våra nya gymnasium haha.


Jag och mari i 8an


Jag och Rebecka i 8an


IZABELLE



Jag älskar tokio hotel tv. Sån himla bra uppfinning, ett stort jävla tack till den som kom på idéen!
Något jag dock reagerade negativt på var hur alla fans beter sig när dom ser killarna. Dom liksom skriker, klänger på dom, trycker upp kamerona framför ansiktet... seriöst?! Hur respektlöst är inte det?  Jag vet att det inte är något nytt men vafan, visa lite medlidande. Grabbarna jobbar hur mycket som helst, gör flera intervjuer per dag... man måste inte bli galen. Dom är fyra underbara personer, I know, dom gör hur bra musik som helst osv... men måste man vara så JÄVLA högljudd? Tror inte någon tycker det är speciellt kul när folk skriker en millimeter från ens öra.
Visst, på konserter har jag inte alls några problem med, absolut inte! Jag skriker själv som en stucken gris, det hör ju till det eftersom man blir uppsptelt och det kan jag förstå att man blir när man träffar Tokio Hotel också. Men eftersom det är mer "privat" så tycker jag att alla får ta och visa lite respekt.

IZABELLE

Kan du inte fatta? - jag saknar dig verkligen

IZABELLE



Det är nu jag inser hur jävla mycket jag kommer sakna allt med skuru. 9c1 var liksom bästa klassen och jag tror inte att någon klass kan ersätta våran. Aldrig. SM1 verkar vara snälla människor, men naej... jag kommer sakna ALLT. Till och med att springa slingan på måndags mornarna, haha.
Gymnasiet är en helt annan grej. Allt verkar så himla seriöst. Hjälp. Åh, det här är så jävla jobbigt. Varför kan jag inte börja i sjuan igen?!

Lisa

Just nu sitter jag på donken och väntar på att tunnelbanan ska komma. Borde nog gå upp till perrången nu .. vill ju inte missa den. Vid 10 i 9 så ska jag möta rektorn och fylla i massa papper, sen ska han/hon visa mig runt antar jag .. jag är faktiskt nervös. Aja, hörs senare

IZABELLE

Jahaja. Ännu en dag i gymnasiet. Lite nervöst är det väl fortfarande, men igår var det liksom jätteuppspelt! Fyfan vilken tur att jag har Tanja som jag kännt sen förskolan, annars skulle jag väl flippa ut... Nej, men så farligt är det inte. Tjejerna och killarna i min klass verkar jättetrevliga så det är skönt!

Ska snart åka med en buss som går om en halvtimme ungefär. Var uppe på tok för tidigt, men nu vet jag ju det till nästa gång så!
Idag ska vi typ bara lära känna varandra plus få ännu mer information. Imorgon ska vi iväg på någon utflykt eftersom tvåorna och treorna börjar ;D Men på fredag, då jävlar!

Lisa

Usch, nu har jag ångest. Gissa varför? Jo .. I morgon börjar skolan. Visst ska det bli spännande med en helt ny skola, en ny miljö, och framförallt nya menniskor. Men jag skulle ändå inte banga på att ha sommarlov minst en månad till .. Nu precis när jag har börjat ha det lite kul också. Men men .. nu kör det i gång igen .. fast denna gången på ett gymnasium.

Det har varit en väldigt händelserik dag. Vi har nämligen varit och hämtat våran nya hund. Han är dessvärre snart ett år (jag ville ju ha en valp, mycket sötare haha). Men han är ur gullig, jätte trevlig och ja .. det känns rätt! Och det är huvudsaken. Han är en blandras mellan Bordercollie och Labrador, en väldigt bra blandning. Och han har fått namnet, Zorro! Ska jag vara ärlig så har jag varit lite orolig över hur jag skulle bemöta en ny hund i detta hus, och om jag någonsin skulle kunna acceptera det. För jag är fortfarande väldigt uppriven sen våran förra hund gick bort i våras. Men jag ska ge Zorro en chans, och han ligger redan nu på plus .. den sötnosen.

Nej nu ska jag ta och stänga av här, ska upp tidigt i morgon. Typ halv sju, om inte ännu tidigare Usch, fyfan .. Vill inte!! Haha.


Jag saknar dig fortfarande lika mycket, och kommer aldrig glömma dig. Det är fortfarande en tomhet efter dig, som ingen och inget kan fylla ut. Du är och kommer alltid att vara den bästa, ingenting kan ersätta dig älskling.

IZABELLE

Imorgon börjar skolan och jag är så sjukt otaggad man bara kan bli. Att bara kunna vakna upp och inte bry sig om någon skola har varit såååååååå skönt! Men nu är allt över igen. Varför måste tiden gå så otroligt fort? Sure, när man sitter på en tråkig mattelektion why not, men dom där stunderna man verkligen uppskattar då? Det finns en dag som jag skulle göra ALLT för att spola tillbaka tiden till. Saknar någon.

Jag ska fan börja på gymnasiet. Jag är k00000000l. Nej, men ärligt. Jag började ju typ i sjuan för en vecka sen?! Känns så i alla fall. Jag var asnervös. Men allt släppte sen. Jag fick världens bästa klass och jag kommer sakna att inte ha lektioner med dom längre. 

Det här blir sista inlägget för idag. Skriver antagligen imorn när jag kommer hem. Då får vi väl se om jag överlever helvetet. Wish me luck people!

IZABELLE



Lyssna på den här låten. Den är fruktansvärt bra!

Lisa

Nu var det ju ett bra tag sen jag uppdaterade här på bloggen. Samtidigt som jag inte har lust att skriva, så får jag ångest .. för jag vill ju verkligen, jag vill typ skriva 10 inlägg om dagen. Men jag har verkligen ingen blogg lust alls. Snart börjar ju skolan igen, så då kanske jag får tillbaka mina bloggrutiner får vi hoppas. Men för övrigt så tycker jag att min snygga kompis Izabelle sköter bloggen galant:)

Hela denna veckan har spenderats i kungsan, på ung 08 med massa vänner. Har haft en grymt rolig och händelserik vecka som jag sent kommer att glömma. Har tagit grymt mycket kort, och dom flesta ligger uppe på min bdb. Länk till den finns till vänster i bloggen .. Om ni inte hittar; llisanilsson.bilddagboken.se.

Så vad händer annars i mitt liv just nu då?
För stunden är jag faktiskt genom förkyld .. Mickis har smittat mig, men jag blev 1000 gånger värre än henne. Jag snorar, hostar, är hes, ont i halsen .. you name it! Men för övrigt så är jag väldigt lycklig just nu .. har underbara vänner, och livet flyter på. det ända som jag saknar är kärlek. Jag vill bli kär!!! Men det är ju typ omöjligt så ....
Btw så har vi precis sålt våra underbara kattungar, och dom saknar man som fan .. Vi håller även på att kolla efter en ny hund. Vi letar och letar .. men hittar inte den rätta. Ingen som vi direkt klickar med ..
Sen vet jag inte hur jag kommer reagera med en helt ny och främmande hund i huset. Saknar min älskade Trams så jävla mycket, det är snart 4 månader sen han gick bort tror jag. Det är så jävla tomt .. men man har ändå vant sig. Fast saknade är stor .. även fast han "bara var en hund" som vissa säger.

Aja, ska kanske ta och stänga av datan nu. Har suttit här den större delen av dagen. Har inte haft så mycket bättre för mig. I morgon funtar jag på att träffa Ida, för hon börjar inte i skolan för änns nästa vecka. Vet inte när Mari börjar, men ska höra med dom. Jag saknar dom så jävla mycket ..

IZABELLE



I sit and wait
does an angel contemplate my fate
and do they know
the places where we go
when we´re grey and old
´cos I´ve been told
that salvation lets their wings unfold
so when I'm lying in my bed
thoughts running through my head
and I feel that love is dead
I'm loving angels instead

IZABELLE

Har inte alls haft nån blogg lust idag. Och har heller ingen vidare fantasi, så det blir nog ganska lite bloggning idag kära vänner. HEHE!

Aja, hur som helst... Cuttade håret igår som ni vet? Det blev bra. Är nöjd. De "mörkbruna slingorna" som jag skulle ha i underhåret blev dock svarta, men det blev snyggt iaf så jag klagar inte.
Kan lägga upp en bild sen!

Kan slänga upp en bild på min piercing nu.



Förlåt för rutan, men bilden var FAIL!

IZABELLE



Alltså den här tjejen! Hon är så hiiiiiiiiimla söt. Hennes blogg är riktigt bra och dessutom har hon alltid super coola outfits. Jag är inte direkt så jätte intresserad av mode, och kan inte heller så mycket om det. Klär mig bara i det jag tycker är snyggt. Men hennes blogg gör en verkligen beroende. Tycker hon påminner lite om en yngre version av Kenza, till utseendet. LÄS LÄS LÄS!
lisaplace.devote.se

IZABELLE

Blir lite snabb bloggning nu här.
Ska snart ge mig iväg till Agnes, förväntade mig bara en tjej kväll men det ser ut som det blir fest nu eftersom hon har huset för sig själv. Aja, hur som helst blir det inge mer bloggning idag.

Och imorn ska jag cutta håret! Är supernervös. Jag tycker att det är lika läskigt att gå till frisören som andra tycker att det är att gå till tandläkaren. Är liksom så ... fäst vid mitt hår så jag vill helst inte att någon annan än jag själv ska röra det, hihi!



Ska nog även färga mörkbruna slingor i håret. Om jag vågar.
Ha en trevlig kväll!


IZABELLE

Vad är den bästa presenten du nånsin fått?
Tom: Min bästa present fick jag samma dag som jag föddes, 10 minuter efter att jag föddes, föddes min tvillingbror Bill

IZABELLE



Tom, haha! DAGENS!

IZABELLE



Tom och Izabelle. Vårat framtida barn kanske? SNYGGT! ;D

IZABELLE



Ett år sen. Ett helt år sen har det gått när mamma kom in med mitt kuvert som jag två veckor tidigare hade skickat till Tokio Hotel. Fyfan vad jag kommer ihåg det. Började grina jättemycket och för en gångs skull kände jag mig faktiskt jävligt speicell. Även om det nu inte är killarna själva som har valt ut, så har dom skrivit sina autografer på det där kortet. TACK!

IZABELLE



Igår spelade killarna på House of Blues i Cleveland. Det gör ont. Vet ni varför? För jag var där och åt middag med min familj i Juni. Känns liksom inge bra att veta det nu i efterhand.
Antingne kommer jag alltid för tidigt eller försent, haha! Lyckat.


Och ja, rutorna var nödvändiga hah! Det satt en snygg kille nedanför mig (vi sitter på scenen), så jag såg väldigt stressad ut och det blir ju inte bättre för att pappa är seg när han ska ta kort. Aja, vad jag försöker säga är att jag är OTROLIGT ledsen för att jag inte var där.
Jag kunde ha fått stå en halvmeter från Tom. Jag hade kunnat nudda honom. Fuck fuck fuck!

IZABELLE



Jag tror seriöst att jag aldrig sett någon sötare. HAN GÖR MIG KNÄSVAG!

IZABELLE



Älskar den här låten. Ger mig nostalgi kickar från sexan.

IZABELLE



Haha, det här fick mig verkligen att skratta! No offence to you Kenza, men det här inlägget var riktigt jävla klockrent! Det kenza sa var ganska korkat, så det var riktigt roligt skrivet.
Taget ifrån http://www.glife.se/bloggkommentatorerna

IZABELLE

Någon undrade vilken min favorit film var, och jag kan faktiskt säga att när den frågan ställs glömmer jag ALLTID bort vilka filmer jag tycker om. Sitter och funderar, men det kommer liksom inte upp något vettigt.
Så det är en väldigt svår fråga för mig att besvara. Hm, jag är tråkig nu... men min absoluta favorit film genom tiderna är nog faktiskt Titanic! Den filmen är så underbart sorglig och åh... jag älskar den!
Sen gillar jag Hairspray, A tale of two sisters, The shining, Mean girls, Ciao Bella och Dirty Dancing.




IZABELLE



Den är skitbra. Hemsk. Läskig. Massa ryck scener. I love it! Se se se!


Lisa

Jag vet, fyfan vad dålig jag är på att blogga. Men Izabelle borde fan få en belöning, hon är grym på det här med bloggandet. Duktig flicka :)

Just nu sitter jag hemma hos Ida. Även Mari är här .. vi chillar bara. Vi har nyss varit ute med hunden, gissa vad hon heter? Märta haha:) Snyggt va?

Aja, jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag lovar att skärpa till mig med detta nu .. Jag ska börja blogga mer. Puss

IZABELLE

Alltså herregud. Ibland förstår jag verkligen inte hur mycket Tokio Hotel betyder för mig, jag glömmer liksom bort. Men sen när jag kommer på det, så blir jag liksom helt... ah, jag vet inte. Dom tar ju största delen i mitt liv just nu och det är svårt att förklara hur mycket jag älskar deras musik.
Deras låtar ger mig rysningar och man mår verkligen bra när man lyssnar! Nu tänker jag lista mina tre favorit låtar med killarna, vare sig ni vill eller inte ;)



Durch den monsun var första låten jag hörde med killarna, så den ger mig liksom sånna där nostalgi kickar.



Unendlichkeit, absoluta favorit låten. Helt klart. Och jag är den enda jag vet som verkligen älskar den så där otroligt mycket.



Och till sist In die nacht. Bill och Tom är världens sötaste tvillingar, så om man vet vad låten handlar om så blir man ju helt galen! Deras relation till varandra är så underbart gullig så jag vet inte vart jag ska ta vägen.  Och dessutom förknippar jag låten lite med mig och Lisa. "Du bist alles was ich bin"

IZABELLE

Kvällen igår spenderades med systrarna Atterström (haha) och godis, chips o cola! Vi såg också Linas kvällsbok för typ tusende gången, men ska jag vara ärlig så är den lika bra varje gång. Fyfan va dom skämmer ut sig hela tiden, skitroligt!
Aja, idag ska jag på barn kalas hemma hos min kusin som fyller 9 år, grattis Felicia! Sen efter det har jag ingen aning, men det blir väl en chill dag helt enkelt.

Och om 9 dagar börjar skolan. Känns jobbigt. Riktigt jävla jobbigt!
Menmen, jag börjar ju i gymnasiet så på så sätt blir det väl bättre än att börja nian eller åttan tillexempel! Nu ska jag fixa i ordning mig lite, mer bloggning sen. Och det kommer även komma bilder från kvällen hos Malin och KANSKE en bild på mig med piercingen ;)

IZABELLE

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Har ÄNTLIGEN piercat läppen!
Och nu känns det så jävla bra att ha det gjort. Är skit nöjd, verkligen. Kan berätta lite hur det gick till.

Kom till piercing studion, fick fylla i papper, personalen där ser läskiga ut med jävla piercingar/utöjningar/tatueringar osv men dom är sjuuukt trevliga, fick vänta lite, smsade med massa personer, var skit nervös och sen när piercaren bad ropade upp mit namn så trodde jag att jag skulle spy.
Sen följde jag med honom på nedervåningen och det såg precis ut som i en skräckfilm, usch... men han var så himla snäll så jag blev lugn väldigt fort.
Sen drog han ut läppen med en sån där tång, satte nålen under läppen och en sekund senare såg jag en lång jävla nål igenom min läpp! Det gjorde ont i någon sekund, men gick över skitfort så ni som är rädda för smärta osv, det är inte plågsamt på något sätt! Just so you know. Det är värt varenda sekund av smärta, haha.
Har massa regler, typ inte dricka alkohol osv på tre veckor. Men det ska jag klara, right? PEPPA MIG!



Det är ett sår där, jag vet. Och bilden är ïnte så jättebra, men jag tog bara för att jag skulle kunna visa här i bloggen. Ni får se hela mitt ansikte ngn annan gång. PUSS!

IZABELLE



Für immer ist alles was uns bleibt
Durch den Horizont am Himmel vorbei

IZABELLE



Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill.

IZABELLE



Shoot me! Jag har bara sovit 4 timmar i natt. Knappt det.
Är JÄVLIGT trött, så jag ber om ursäkt om det blir lite mindre bloggning idag, plus att jag ska till stan med min söta vän Jennifer. Ha en trevlig dag.

Ps. Lisa, vart har du tagit vägen? Vi saknar dej!

IZABELLE

Nu sitter jag här i Malins rum och ska försöka blogga lite fort.
Klockan är snart 4, och det är folk kvar här. Dock inte speciellt vilt eller högljutt eftersom alla sitter i soffan och chillar. Vet inte riktigt vad dom gör, pratar? hm...
Det har varit en sjukt trevlig kväll tack vare en viss J och mina söta kompisar! Det blir även nog en litne tjej kväll på lördag kväll förhoppningvis.

Aja. Nu ska jag gitta! Sov gott


IZABELLE



Ja ni, jag flippade ut när jag läste det där.
Och det kanske, kanske, kaaaaaaaaaaanske blir att jag gör det imorgon. Tar piercingen alltså. Men först blir det staden med min efterlängtade vän Jennifer! Sen kanske jag möter upp mamma efter eller något. Gonna shit my pants!

Aja, ska snart hem till Malin. Tagga inför fest!



IZABELLE - piercing!

TACK MAMMA OCH PAPPA!



Jag fick. JAG FICK! Det här har jag väntat på i ett år nu, TACK SÅ JÄVLA MYCKET :D


IZABELLE

Hallå där.
Vaknade upp och kände mig helt... bakis?! Världen snurrade, mådde illa och hade ont i magen av någon anledning. Kanske kan bero på det där godiset jag åt igår med Elin... hm? Aja, hur som helst mår jag bra nu och väntar på att pappa ska bli klar med dammsugaren så jag kan städa mitt rum. INTRESSANT, M'KEY?

Aja, som sagt ... 16 år idag? Jag är stor. Bara fyra år kvar till 20. Och då äre bara 10 år kvar till 30. JAG ÄR GAMMAL! Kommer fan dö snart också. Känns lagom bra. Nej, men ... det känns som man håller på o börja växa bort från födelsedagar. Det känns inget speciellt direkt, när man var liten var man alltid supernervös innan vad man skulle få osv... är inte alls det nu.
Jag vet verkligen inte alls vad jag kommer få av mamma och pappa. Har typ gett upp hoppet på piercing.



Åh, alltså... jag tror fan jag funderar på att ta ledigt något år efter gymnasiet och resa runt i USA. Helt seriöst. Vill egentligen vara där nu när mina favorit killar är där, men det går ju inte... Aja! Ha en bra dag kära läsare!

Lisa

Ja gissa vem som fyller år i dag? Jo, världens bästa Izabelle :D Fast det har ni nog redan förstått .. Men ja, hon regerar på samma sätt som jag när jag fyllde 16, det är inget speciellt. Man längtar bara tills arton, fyfan så najs! Men jag vet att hon kommer få sin piercing ifallafall, jag LOVAR! :) Eller ah, jag hoppas haha :')

Just nu sitter jag här med Ida, vi gör inte så mycket, kollar runt på datan, webbar hahah (x'D) och typ ja ..

Förlåt för att det blir så lite bloggande för min del nu .. jag har total blogg-torka .. :( Men jag kommer tillbaka .. Puss

IZABELLE



Nu är jag 16 år. Och .. det känns, öhm.. inget speciellt.
Aja, bara två år kvar till 18 nu! GRATTIS BELLEN!

IZABELLE

Är ni med och räknar ner? Jag fyller 16 år om 8 minuter....

IZABELLE

Jag fyller ju år imorgon som ni kanske redan vet vid det här laget och somsagt önskar jag ju mig piercing mest av allt, men får man drömma lite så skulle nog min önskelista se ut såhär:



Tokio Hotel såklart! Eller... en två veckors trip till USA bara för att gå på en massa konserter. Det vore verkligen någonting, visst?! Tack så i helvete jävla mycket att ni finns. You guys are the best!


IZABELLE

Nej, alltså... det finns inga ord hur avundsjuk jag är just nu.
Två svenska fans är i USA just nu för att de ska på en liten TH-spelning där, och samtidigt vann dom biljetter för TRL. Gosh, vad glad man blev för deras skull när man läste hur roligt dom verkar haft det, men samtidigt... oj vad jag önskar att jag var i deras kläder.
Nej... jag vet inte vad jag ska säga. Det gör så jävla ont för jag vill också vara i New york just nu. Varför kunde inte min USA-resa varit nu istället? Då hade jag säkert fått chansen att se dom. Åh, sånt här hatar jag verkligen. Man kan verkligen inte göra ett skit. Man bara sitter här och tycker synd om sig själv.

Och i natt drömde jag faktiskt att jag var på en TH-konsert. Ovanligt huh?
Jag nuddade Toms händer ett antal gånger, ni vet tar publiken i händerna i slutet av konserterna sådär? Så gjorde han, och en gång tog jag tag i hans hand och ingen av oss släppte.
Vi ba tittade på varandra och han log. Sen vaknade jag. ÅH! Den här dagen kommer vara jobbig. FYFAN!


IZABELLE



Asså nej. Jag har börjat digga Jonas Brothers (btw, finns det något töntigare namn?!). Jag och pappa gick tillochmed runt o drev om dom i USA, för dom är skit populära där. De var med på ALLA ungdomstidningars omslag, skivor, tv, blalala. Och nu så är jag typ kär i den här låten!
Och den där Joe... hjälp, vilken charmig kille.

IZABELLE



I wanna go back! Saknar New york.

IZABELLE



Åh, vad jag älskar den här låten! Den är verkligen sjukt jävla bra, och videon är supercool.
Är inget större fan av Rihanna, men oj vad jag diggar denna 8)

IZABELLE

Jag är glad.

Jag fyller ju år om 2 dagar nu och på min önskelista står det ENDAST piercing, så mina föräldrar inte ska ha något annat val. Smart va? Och jag hoppas verkligen att det funkar nu, för pappa har varken protesterat eller ens sagt ett ord om att "Izabelle, det blir ingen piercing, önska dig nåt annat istället...blalal".
Fast jag vill ju inte tro för mycket, för då kommer jag säkert inte få någon. Men men, håller ni tummarna för mig?

Vad händer idag då? Ingenting tror jag.
Ville åka till Nacka Forum (ett shoppingställe i nacka för er som inte vet), men vad ska jag dit ensam o göra? Hm, hade i alla fall tänkt att titta på The shining sen. Får väl se om pappa kan se den med mig, annars bangar jag nog.
Älskar verkligen den filmen, har sett den miljontals gånger men det var säkert tre år sen sist jag såg den, så det känns som att det är dags nu igen.
Dom där tvillingarna är ju ett par riktiga pangbrudar, håller ni inte med mig? ;)

"Come play with us Danny, forever and ever and ever...."

Lisa

Ska snart åka till Mickis, även Calle, Adde och Isse är där. Calle vill att vi ska bada ... men jag fattar inte hur han kan vilja det, det är ju skit kallt ute. Usch! Men men, får väl se hur det blir.

Jag vet att jag är USEL på att blogga nu för tiden, men jag tar helt enkelt vara på dom sista veckorna av sommarlov 08. Det känns så jävla HEMSKT och sorgligt att skolan börjar snart. Jag får typ ångest, har typ inte gjort någonting alls detta sommarlov.

Men snart börjar ung08 och the voice, nrj och allt sånt. det ska bli jävligt najs :D

Men nu måste jag skynda mig, känner på mgi att Calle inte kommer vara så glad på mig när jag väl kommer till Mickis, har nog tagit lite för lång tid på mig.



Jag och Mikaela!

IZABELLE



Abiiiiiii ;>
Lilla vännen då. <3

IZABELLE



Är inte det här super gulligt? Har aldrig sett dom här bilderna förräns idag så jag blev helt chockad när jag såg dom! Kolla Tom liksom, och Georg? x) Det här är så superduper sött så man dör.
Och jag måste säga även fast Tokio Hotels nya låtar slår Devilish låtar med hästlängder, så kan jag faktiskt inte låta bli att digga deras gamla musik. Bill har världens sötaste röst, to die for!

Lisa-svulla

Är hos mickis nu. Isse har precis åkt till konsum och köpt massa mums. Så nu ska vi svulla och kolla film, trots att det är rätt ok väder. Känns som att jag är bakis, fast det är rätt omöjligt eftersom jag inte drack en droppe alkohol i går. Vi var i stan, shoppa och typ satt och fika. Väldigt skönt eftersom det regnade i går .. sen träffade vi lite folk. Kom hem typ runt halv 10. Men aja, jag skriver mer när jag kommer hem. Puss .. p.s izabelle, fan vad jag saknar dig!

IZABELLE



omg. vet inte vem det är, men oj vad jag älskar hennes frisyr.
precis så där vill jag också ha mitt hår!

IZABELLE

Tänker inte skriva vad jag gjort idag.
Har ändå bara suttit på min kära datastol och nördat mig. As usual 8). Nerå, men jag börjar bli trött på att ALLA mina vänner är borta. Så jävla tråkigt. Hatare.
Är hungrig också. Och sugen på blåbärspaj med vaniljsås, that's it. Sen fyller jag år om fyra dagar också.

Där har ni allt kortfattat.



En bild kan ni väl få. Ni lär ju bli jätteglada. Öh.

IZABELLE



Playing the bass.

Lisa-åt helvete med allt

Denna kväll har spenderats hemma hos Lillen/Adde. Alla killar har badat, medans vi tjejer har lyssnat på musik, käkat godis och typ kedjerökt.. fanns inte så mycket annat att göra. Men nu har jag och Mickis dragit där i från, för Mickis blev i puttad och jag klarar mig bra utan att vara där. Eftersom två personer där tydligen inte kan visa hänsyn till någon annans känslor .. han vet ju själv hur det känns och ändå gör han samma sak tillbaka. Usch, fyfan. Men nu måste vi tillbaka, måste ha mina skor.

IZABELLE



Misstolka inte bilden.
Jag vill ha läpp piercing. Jag vill verkligen.

RSS 2.0