IZABELLE



Du vet, jag älskar ditt skratt
och smälter när du ler.

IZABELLE



Inte på blogghumör idag. Hejdå.

Lisa

Hej på er ..
Nu är jag hemma. Åkte från Mickis runt tolv i dag typ. Så har bara varit hemma i typ en timme, men har hunnit duscha och värmde just på en billy's panpizza/kebab .. det var jävligt gött kan jag lova er. Min frukost haha! Dagens planer är ju att min kära syster+familj tittar förbi, trevligt trevlig. Ska därför inte ut i kväll .. och vet ni? Det får jag typ ångest över .. illa va? Jag vill bara ut och träffa alla underbara vänner. Känns som att man verkligen måste ta vara på dom här sista veckorna på sommarlovet. Fan vad fort det går .. snyft! Måste även se till att träffa Ida och Mari snart, jag saknar dom .. och det hoppas jag dom förstår. Det var väl typ 4 dagar sen vi sågs sist, vilket inte är normalt för oss tre. Den bästa trion .. <3

Nej nu ska jag läsa lite bloggar, sen måste jag fixa mig. Puss

Lisa

Nu är klockan typ tjugo i fyra. Jag sitter hemma hos Mickis, hon ligger här i soffan bakom mig, och sover. Jag bad henne förvarna när hon kände att hon började bli pömsig. Men icke .. hon somnade bara, jävla svikare Mickis!!! Hahah driv. Ichbell är även här, fast hon ligger i Mickis säng, hon la sig tidigare än oss.

Det har varit några jävligt trevliga men känslomässigt jobbiga dagar denna vecka. Har umgåtts med massor av folk, men mest Mickis dåra. Badat, kollat film och krökat är några av sakerna vi har hunnit med. Det är så läskigt nu på sommaren, när man är ledig. Grejen är att jag inte har en aning om vilken dag det är .. Eller jo, Onsdag/Torsdag .. Men det visste ja inte tills jag frågade någon. Alltså man håller inte koll på dagar och sånt .. Därför har jag svårt att berätta för er, vad vi gjorde på exakta datum men aja. I dag har jag iallfall varit med Ichbell, Mickis, Amer, Lillen(Adde), Rigge, och Jerry. Vi har badat och sånt .. Sen nu på kvällen så kollade jag Isse och Mickis på en film vi hade hyrt och åt godis. Vi såg 30 days of night, fast jag redan har sätt den en gång. Fast det kom jag inte på föränns filmen hade börjat, haha tänkte inte änns på att det var den när Amer och Adde typ berättade om hela fimen för oss och sa hur den slutade .. snacka om att vara OFF i hjärnan. Iochförsig så höll jag för öronen så gått det gick, men jaja.

Det är kanske dags för mig att försöka sova .. eller vad säger ni? Nån som är vaken nu? Jag är faktiskt inte änns trött .. Men måste försöka sova, ska upp i tid i morgon. Det är nämligen så at min storasyster plus hennes barn och man ska komma till oss. Har inte träffat henne/dom på typ 3 år, pgr av att dom bor så långt bort. Därför ska det bli jävligt kul att ses .. Hon kommer få en chock när hon ser mig, snacka om att jag har förändrats på tre år liksom haha. Och jag kommer med all säkerhet få en chock när jag ser henne, och hennes barn. Lilla William som jag fortfarande minns som en söt liten 6 åring, han är nu 12 typ. Fast i mina ögon kommer han alltid vara en liten plutt, sötnosen. Men nej fan, nu ska jag göra Mickis sällskap i soffan, mys. Får hoppas på att John Blund vill komma och hjälpa mig med sömnen ..
Puss och sov gott

IZABELLE

Att jag är speciell var det bara nåt du sa
jag undrar varför det blev som det blev
jag tänker varje dag om jag gjorde något fel
vad kunde det ha varit?

IZABELLE

Bara jag som saknar Lisa?
Aja, hon kommer väl tillbaka när hon känner för det, så ni behöver inte vara oroliga 8)

Idag har jag ÄNTLIGEN varit i stan! Har typ längtat efter att få köpa någonting jättelänge, så idag blev det faktiskt gjort hihih. KÄNNS BRAH! 8)
Linn åkte till Gotland idag, och imorgon åker Elin till Öregrund och ensam lämnad blir jag. Haha, får väl hitta på något trevligt... några av mina andra vänner borde ju komma hem snart tycker jag, har inte sett vissa sen 5 juni. Jag skäms.

    
  

Bilder från nu ikväll.


IZABELLE



Favorit låt, utan tvekan.
Det här är dock en akustisk verison av låten, men den är lika bra för det 8)

IZABELLE



Jag tror jag börjar bli smått desperat. Två nätter i rad har jag drömt att jag har fått pierca läppen, och varje gång jag vaknar blir jag lika besviken. Seriöst mamma och pappa, jag fyller år snart... please!

Lisa

Förlåt, jag är inte på blogghumör. Är hos Mickis nu, då känns allt bra. Skriver när jag får lust till det, undertiden sköter Izabelle bloggen, hon är bra på det :)

IZABELLE



Det här är lätt dagens låt, och den heter 1x2x3x4 och kommer ifrån filmen Tjenare kungen, som jag nu har sett typ tre gånger den här veckan. Men seriöst, den är så jävla rolig och jag tröttnar aldrig!
Se, se, se!

IZABELLE



och ni är så jävla bäst!

IZABELLE



Somsagt, det var ju äckliga småkryp i våra godispåsar, så vi hällde ut allt 8) growse?

   

Nacka var verkligen dött igår. Okej att det är många som är bortresta, men ändå?
Nåja, inte världens intressantaste bilder, men here you go.

IZABELLE

Bad uppdatering från mitt håll, hm'kay?
Men jag var faktiskt ute hela natten med Linn och Elin, satteeeee det blir ju lite knepigt att blogga. Egentligen var det meningen att vi skulle tälta, men ingen av oss ville gå in i tältet eftersom vi fick för oss att det var tvesjärtar där inne?
Det var nämligen så att det låg sånna små äckliga djur i våra godispåsar, sen såg vi ett jävla antal på marken. Nån sorts invadering av tvesjärtar i år? Nej, men det var riktigt äckligt så alla bestämde sig för att gå in vid 4-tiden och sova i sina egna sängar.

Idag åker min kära storebror Alexander till Tyrrelandet för att gå på någon festival. Gissa vem som är avundsjuk? JAG!
Han åker dit ensam med typ 15 kompisar, utan föräldrar, massa musik, massa roligt folk... nej, fyfan! Nästa år, då jävlar ska jag också åka någonstans.
En positiv sak är att jag kan ta hans sovrum som ligger nere på nedvåningen istället för vägg i vägg med mina föräldrars rum, hihi 8)

Dagens planer är lite oklara. Vid halv fyra vart vi grannar pepp på att åka till stan och strosa runt där lite, men ingen av oss har busskort så det blir skitknepigt. Kanske betala med mobiltelefonerna? Men det kostar ju en förmögenhet...
Så, what to do? Vi får se helt enkelt! Och lite bilder från kvällen igår kanske ramlar in sen...

Lisa - :/

Just nu ligger jag, Mickis och Nellie i Mickis säng och kollar på jackass. Kvällen var trevlig tills det hände vissa saker som inte gjorde mig så glad .. fast det fick jag iofs inte reda på föränns nu, så i stort sätt var väl kvällen najs ända tills nu typ. Jag är glad över att få träffa Mickis igen iallafall<3 Fast just nu skulle jag bara vilja åka hem och ligga helt själv i min stora säng, och bara gråta ut .. i bland är det skönt att gråta. Det gör inte saken bättre, men det känns skönt... Fan för allt

Lisa - TRE ÅR

Ni har väl inte glömt bort vad det är för dag, eller frågan är om jag eller Izabelle har glömt bort datumet, men det har vi inte. I dag för TRE år sen så träffades jag och Izabelle för första gången, och jag minns allt från den dagen. Ska ta och berätta senare, och även lägga in lite bilder;) Hahah fast dom är ju inte så jeffla vackra kan jag då lova er, men ni får stå ut! x'D

Men nej nu ska jag göra i ording mig, jag ska med familjen + en annan familj + Ida till blåsjön, sjukt mysigt! Tar bilder såklart .. :)

Izabelle, jag älskar dig .. ha världens bästa dag nu, så hörs vi när jag kommer hem igen. Någon gång i veckan ska vi även försöka ses tycker jag. En kväll med th och ben&jerrys, i love it. Men men, jag älskar dig det vet du. Och glöm inte bort, att idag är det våran dag bästis<3

IZABELLE



Bara jag som kommer få mardrömmar av denna bild?

IZABELLE - HIPP HIPP HURRA!

 

GRATTIS MIG SJÄLV OCH LISA PÅ VÅRAN TRE ÅRS DAG!
Sen 28/7-05, älskar dig vännen.

Lisa - what if i never had let you go?



Den här låten har jag knarkat i kväll. Lite smörig kärleks låt, en sådan som passar perfekt till humöret jag är på nu. Lite snyft snyft och lite hopp om att allt ska bli som förut mellan oss. För denna text passar så jävla bra in på hur jag känner för dig A'

IZABELLE

 

My homies jao!

Lisa



Bill, din underbaring! Haha "Bill's private party in geneve" ;) Älskar även låten han mimar till, Kate Winslet - What if

Den här videon + ett sms från mickis där det stog "jag är hemma:D:D:D" + Lite roligt snack med världens bästa Izabelle på msn gjorde min kväll!

Lisa

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt

Jag har tråkigt Jag har tråkigt


Någon annan som har lika baijz tråkigt denna söndag kväll? Vad kan man hitta på, finns ju nada. Förutom datan .. vilket jag roar mig med just nu. Börjar tröttna ..

Vet ni vad jag vill? Jag vill träffa den perfekta killen, jag vill bli sådär RUSKIGT kär! Jag vill känna den känslan! Men just nu känns det som att det aldrig kommer att gå, jag kommer aldrig hitta den perfekta killen, för när jag väl gör det så hittar jag tusen små fel, som egentligen inte spelar någon roll! Det är skit jobbigt tro mig, det är mitt stora problem här i livet. Hur kan man vilja ha något så mycket, och när man sedan är på väg att få det så släpper man allt och får börja om igen. Och sen några månader efter man har gett upp allt, så ångrar man sig och vill ha tillbaka det igen. Fast samtidigt veta att det kommer bli samma ska igen, man kommer tröttna och dissa .. ångra sig, dissa, ångra sig, dissa! Hjälp mig, finns det medicin mot detta? Usch .. Jag vill bara bli riktigt jävla kär, är det för mycket begärt? Och den frågan ställer jag bara till mig själv. Det är mig det är fel på, ingen annan ..


Lisa

Kvällen i går var jätte lyckad, trevligt folk. Släkt och vänner .. tror även mamma blev väldigt nöjd med sin 50 års skiva haha :)

Just nu sitte rjag här vid datan, själv. Mari, Ida och Jossan sov här .. men åkte hem för några timmar sen. Jag är sjukt seg i dag, somnade 5 i går typ. Och vaknade vid tolv .. vädret har varit skumt i dag. Sjukt varmt, men ändå lite regnm då och då. Just nu sitter jag med fönstret öppet, det är helt vindstilla och jag håller på att dö av värmeslag, men snart kommer det nog börja regna igen .. skulle inte förvåna mig. Kvällens planer är oklara .. jag känner mig sjukt seg. Fast Linda vill träffa mig, och jag vill träffa henne. För i morgon åker hon hem till falkenberg igen :( Vill inte att hon ska åka. Men ska försöka tjata på mammsen så att jag kan åka i väg och träffa henne i kväll .. Mamma tycker jag ska vara hemma och chilla, vilket jag kan förstå. Men men, skriver sen .. puss!



llisanilsson på bildagboken, finns mer bilder där

IZABELLE



Forever and allways we remain together
through the horizon, past the sky

IZABELLE



Helvete vilken varm dag. Eller vad säger ni som bor i Stockholm? Huvaligen.
Jag ska inte klaga, för jag älskar härliga sommardagar men alltså, det här är nästan plågsamt.

Och vet ni? Jag fyller år snart. Om 11 dagar... eller, jag tror att det är 11 dagar kvar 8) 6 augusti hur som helst!

Lisa-Mamma


Mamma youre the gueen of my heart
(Gammal bild)

IZABELLE



Dig för omkring ett år sedan



Någon du saknar



Någonting du vill ha



En plats du saknar



En person som du skulle vilja träffa



Något som betyder mycket för dig



Den personen du tycker är snällast



Den personen du känt längst



Något som väcker minnen



Den personen du alltid har roligt med



Ditt favoritband



Någon du skulle vilja se ut som



Den du tycker är sötast

Lisa-fest

I dag ska min mamma ha sin stora fest, för att fira att hon har fyllt år. Det kommer komma runt 80 pers, bland annat folk som jag inte har träffat på evigheter, så det ska bli kul. I går sov ida här, vi tränade på lite låtar som vi nog ska sjunga. Men vi får se .. hon åkte iallafall nyss hem, hon skulle byta om och duscha. Men sen kommer hon och mari, lite tidigare än 3 hoppas jag. Haha aja, nu ska jag platta håret. Skriver sen, puss så länge

Lisa



 
Hahah jag älskar när Tom sjunger detta .. kan kolla om och om igen!

IZABELLE



Ingen förstår.

Lisa

Föööööörlåt, jag vet att jag har varit dålig på att blogga på sista tiden. Men jag har haft fullt upp, och inte haft tid att sitta vid datan i stort sätt, eller helt enkelt inte haft lust. Men jag får faktiskt dåligt samvete när jag tänker på hur dålig jag har varit på detta nu .. men det ska bli ändring, i promise. Tidiare i dag när jag försökte logga in på blogg.se så krånglade det, men nu funkar det ju igen, så nu ska jag uppdatera lite mer.

Hela veckan har jag umgåtts med Mickis, min fina vän! Vi har haft det rå kul .. sov två nätter hos mig, och sedan två hos henne. Nu har hon dragit iväg till gbg, och kommer hem på söndag, måndag? Usch .. kommer sakna henne.

I dag har jag inte gjort så mycket, när jag vaknade så tvingade mam och pap med mig till blåsjön, vi badade lite snabbt och drog sedan hem igen. Vi håller på att fixa för fullt här hemma nu, i morgon så ska mamma ha en stor fest, för att fira att hon har fyllt år. Det kommer komma runt 80 pers typ, ska bli jävligt roligt faktiskt. Jag Ida och Mari ska servera och sånt. Sedan ska jag och Ida även sjunga lite, haha. Och jag ska även sjunga en låt helt solo, tillängnad min mamma. Ska bli kul, men närvöst som fan.
Men nu ska jag ta och ringa Ida och höra vad hon har för sig .. Sedan kanske vara lite social mot våra gäster, för två familjer är redan här, resten kommer i morgon. Men men, ha det gött!

Lägger in lite bilder från veckan ..


IZABELLE

De flesta tokio hotel fan känner till Toms ex Julia&Sabina va? Och jag kan tänka mig att jag inte är den enda som blev förvånad när jag såg dom. Okej, att Tom själv har sagt att det spelar ingen roll hur tjejen ser ut blallaa att han gillar alla olika stilar, men jag tänker hans tjej typ blond osv.



Båda ser ganska "rockiga" ut enligt mig, söta, men ändå inte som man tänker hur Toms flickvänner skulle se ut.


IZABELLE

Äntligen funkar blogg.se! Sidan har dampat i princip hela morgonen så därför har jag och Lisa inte kunnat skriva. På tal om Lisa, vart fan håller kvinnan hus? Hon har snart inte bloggat på två dagar :o
Det kan ju vara så att hon har drabbats av Bill-sjukan, när man blir sådär extreeeeeeemt lost i just honom och inte orkar tänka på något annat. Har jag rätt Laijz? :D

Aja, idag har jag solat och bara tagit det lugnt. Har fått färg, fast det hade jag innan också men jag ser i alla fall skillnad. Tur att jag har rätt bra pigment, tack pappa!
Har faktiskt inte bränt mig på hela sommaren alls och jag har knappt använt solkräm. Inte bra, men jag får för mig att man inte alls blir brun om man smörjer in sig 8)

Vill ni se en sjukt snygg bild? En sån sjukt snygg bild att ni kommer trilla av stolen. Alltså, jag varnar er innan ni kollar för Toms blick är inte att leka med. RAWR! Jag blir sjövild.



IZABELLE



Det där är så jävla gulligt, älskar verkligen bilden.
Och jag älskar att veta hur många som kommer hata mig för jag la in den här bilden, men innan ni säger något så vill jag bara säga att jag tycker inte att det är okej med incest, så länge det är typ värsta porrbilder. Men, det här? En puss bild? Jag tycker inte det är speciellt farligt. Det är bara en photoxshopad bild, right? BARA EN BILD. Så freaka inte ut.

IZABELLE

Har funderat lite och jag känner att jag är i stort behov av ny frisyr. Älskar scene-hair, så det får väl bli något sånt I guess. Är bara lite osäker på färgen, för egentligen vill jag ha mörkbrunt hår! men jag skulle seriöst aldrig våga färga, så det glömmer vi men då kom jag på att jag kan göra bruna slingor i underhåret och under luggen! Fast då kom det där problemet eftersom jag vill ha löshår, och då kanske det inte är så snyggt med blont löshår och typ bruna slingor som slutar mitt i allt? Nu blev det rörigt, men jag hoppas ni förstår. Så tips, please!?

    

Något sånt hade jag tänkt mig, SÅ FUCKIN SNYGGT SÅ JAG DÖR!

IZABELLE

Har ni saknat mig? Har haft fullt upp hela dagen, eller fullt upp... har varit med Elin hela dagen och dom har äntligen fått deras söta lilla kattunge! Och jag kan säga er att den är så jävla gullig. Pixel heter den fast jag och Elin har typ tusen andra smeknamn på den.
Förutom att leka med den har vi varit på ICA nere i centrum tre gånger idag (!) Kanske blir stammiskunder snart är jag rädd för. Sedan hittade vi en vagn som vi körde runt på, det var roligt tills jag råkade köra upp den på trottoarkanten så Elin flög av, hihi.

Idag upptäckte jag en sak. Gick in på någon sida där man kan hitta bilder, typ som google, så sökte jag på "angel", gissa vilken bild som kom upp? En på Tom. Jag blev glad. Han förtjänar att ligga under kategorin ängel, för han är verkligen det. Fattar inte... he's amazing.





Lisa

Sitter hemma hos Mickis nu .. vi vaknade för typ en timme sen kanske. Det är ju jätte fint väder ute, så snart ska vi nog passa på att bada eller något. Sen ska jag sjussa hem Sassa, för även hon är här. Och vad som händer i kväll är rätt oklart just nu .. får se. Hoppas alla får en trevlig dag ute i solen, och hoppas ni förstår att vi inte kommer skriva så mycket, inte i dag när man verkligen ska ta vara på vädret. För i morgon kan det ju lika gjärna bli regn igen .. sveriges väder asså haha.
Ha det gött!

P.s Izabelle, jag saknar dig .. hoppas vi kan ses snart

IZABELLE



Har hört att det ska bli "sommar" imorgon. Äntligen!
Nu ska jag äta jordgubbar, yummie.

Lisa

Förlåt Izabelle och förlåt alla läsare för att jag inte skrev i går .. Gud känns som om jag inte har skrivit på evigheter, fast jag egentligen bara hoppade över det en dag. Men detta har då varit två fartfyllda dagar vill jag lova, eller nja rättaresagt två fartfyllda kvällar/nätter. Dom har tillbringats med världens bästa Mickis och massa annat folkt, plus en massa krök. Så nu är man sliten vill jag lova .. I förrgår natt så kom vi hem typ halv två, somna typ halv tre. Men dessvärre så vaknade vi kl ÅTTA på morgonen, och kunde inte somna om. Så gårdagen spenderades i sängen, både jag och Mickis var väldigt bakis så vi bara latade oss. Sen åkte vi hem till Mickis, åt, fixa oss och åkte sedan iväg igen. Gårkvällen var trevlig den med .. behöver inte gå in på detaljer. Men låt oss säga att jag nog ska skippa vodkan nästa gång ... -.-
Vi kom iallfall hem typ halv tre i går, åt lite och sen kollade vi på paradise hotel hihi. Sen somna vi .. jag sov tills halv tolv, men Mickis ligger fortfarande och sussar sött haha.

Dagens planer är oklara, men jag mår rätt bra, så det blir ingen bakis-dag i sängen tror jag inte. Med tanke på att det är fint väder så borde jag kanske ringa Ida och åka lite båt, något som jag vet att hon inte bangar på haha.
Men just nu ska jag nog bara vänta på att Mickis ska vakna upp ur sin skönhets sömn och sedan ska vi nog ta oss en tur till grillen ..
Bjuder även på lite bilder sen btw!
 
Puss

IZABELLE

Ibland får jag verkligen seriösa dampryck där jag blir sådär otroligt känslomässig med allt som har med Tokio Hotel att göra. Börjar tänka på förra sommarn' när jag hörde Durch den monsun för första gången, hur perfekt den lät i mina öron, hur jävla många gånger jag satt och stirra ut på regnet med deras musik runt omkring mig.
Jag var i det där första stadiet ni vet när man är sådär grymt jävla beroende att det gör ont. Nybörjar stadiet, som jag själv kallar det för 8)
Så fort jag såg/hörde någonting så fanns det ALLTID något jag kunde förknippa med Tokio Hotel och ja, där började allt spåra ut. Det fanns liksom ingenting annat jag hade i huvudet, och så kan jag visserligen känna en idag även om jag kan behärska mig på ett bättre sätt än förr.
Och sen kom den där dagen (som jag inte tror att något svenskt TH-fan kommer glömma) 19 december, exakt samma dag som vi skulle få jullov. Det var Dagen med stort D.
Plötsligt fanns Sverige med på turne listan och det var för bra för att vara sant liksom. Drömde jag? Kanske så gjorde jag det, för när konserten sen blev inställd var det som att allt förvandlades från en SUPERBRA dröm till en jättehemsk mardröm. Var allt planerat? Som att allt är mitt fel, bara för jag har gått runt och längtat ihjäl mig så kommer dom inte.
Jag tror inte att jag är den enda som kan känna så ibland.

Sen kom den där perioden där jag sa åt mig själv på skarpen att "fan, såhär kan jag inte hålla på". Jag var så himla depprimerad för att konserten var inställd, att killarna är så onåbara o blalala. Kunde sitta och tycka synd om mig själv för att jag aldrig fick chansen att se dom. RES DIG UPP OCH GÖR NÅGOT ÅT SAKEN.
Och ja, göra något åt saken är ju inte så jättelätt... det handlar ju inte bara om att sticka iväg på en konsert, men jag lyckades i alla fall tänka på ett annat sätt.
Idag är jag världens stoltaste fan som verkligen ser upp till killarna och uppskattar deras musik till tusen. Jag är så jävla glad att dom finns. Och jag skiter i alla idioter som ser ner på en för att man gillar Tokio Hotel, för jag vet att det är dom själva som är omogna som inte kan låta andra tycka om vilken musik som helst.
Jag vet att jag inte kommer älska Tokio Hotel hela livet, men en sak är säker och jag vet att jag aldrig kommer glömma dom. Aldrig.



You're the reason that I wake up in the mornin'






IZABELLE

 




Har ni lite tid över? Titta på dom här videosarna 8)
Herregud säger jag bara, har jag nämnt någon gång hur mycket jag älskar Toms blick? Eller hur mycket jag älskar när han gör den där guitar-electro-dansen? Gosh, detta kan knappast vara bra för hälsan :o

Lisa

Vet ni, jag vaknade typ tre i dag. Dumma mig ... för då vet jag ju att jag inte kommer kunna somna i kväll, som vanligt. Just nu gör jag inte så mycket, sitter här .. har nyss duschat. Så nu ska jag skynda mig och torka håret samt platta det .. för nu känns det som att min frilla är lite panik-ful .. Så blir det när man nyss har duschat eller badat. Dagens planer är att träffa världens bästa Mikaela, hon har varit i turkland (Turkiet) i två veckor nu, men nu är hon äntligen hemma. Och jag är super mega lycklig, hon kommer hem precis vid rätt tidpunkt, precis när allt känns blä .. då kommer Mickis och får mig att må bra igen, det är hon så bra på!!
Men nej .. nu ska jag somsagt fixa till mig lite. Vi hörs! Skriver snart igen ..

IZABELLE

Varför har ni slutat kommentera? Com' one! Vi är desperata 8)
Nej, men det är alltid kul med lite respons liksom, så var inte blyga.



Jag är pepp på Tokio Hotel. Lisa, ska vi rymma till USA i augusti?


IZABELLE

Jag är glad. Phett lycklig.
Eller jag tror att jag är det i alla fall, vill inte ta ut allt om det bara var påhittat eller något. Haha. Hur som helst mina vänner, idag skiner solen i Nacka och jag har inga planer alls som vanligt, hihi. Elin har åkt till Skåneland och lämnar alltså mig ensam här hemma på gatan.
Kvällen igår var väldigt trevlig, satt ute med Elin och hennes lillasyster mitt på en gångväg och pumpade musik ur iPodhögtalare. Vi väntade på att en snygg kille skulle gå förbi, men han kom aldrig... otur 8)

Vet ni vad jag tycker ni ska göra? Lyssna på den här låten!


Jag kommer ihåg att jag hörde den i en affär när jag var i New York och alla gick runt o sjöng på den. Texten är ju typ super flummig och kan faktiskt inte göra något annat än att digga den 8)
Har hört den en gång här hemma i Sverige på radion, är det någon som vet om den typ är jättekänd här med? Lyssnar aldrig på radio så har ingen koll.

Lisa

Nu är jag hemma igen, eller mja .. jag kom hem för typ en timme sen! Kanske mer ..
Det var en trevlig dag i stan .. med Mari und Ida!
Dagen började med att jag gick upp CP tidigt .. vilket var mindre roligt. Jag tog kvart över tolv bussen till Mari, hon hade sovit hos Andreas (pojkvän), men självklart när jag kommer fram så smsar hon och säger att hon råkade somna om, så hon var fortfarande hos Andreas. Så jag fick ta nyckeln, gå in och sätta mig vid datan, platta håret .. jag roade mig själv lite tills Mari äntligen kom. Då bestämde vi oss för att ta kvart i två bussen. Men skiter i att ta den, så vi ska då ta kvart över två, men den missar vi .. så tillslut kom vi i väg med kvart i tre bussen haha. Och sen möter vi Ida, åker in och kollar runt i massa affärer, äter och ja ..
Jag köpte ett par jeans som var på rea, ändast 100 kr, GRYMT! Sen två linnen, mitt efterlängtade stones linne från hm, och sedan att från gina t. Allt tillsammans gick på 300, snacka om att fynda.
I kväll vet jag fan inte vad som händer, skulle först ha varit med Ida, Mari och Rebecka. Men nu ska Rebecka vara med Linda. Och Ida and Mari orkar typ inte göra något .. fast nu helst plötsligt så vill dom gå, AS långt, runt runt runt i flera timmar. Tydligen så ska dom vara klara vid 3 i natt ... vet faktiskt inte vad som har flugit i dom, men låt mig gissa ... Dom vill egentligen bara vara hemma och chilla, pallar inte träffa mig .. så då säger dom att dom ska gå sådär långt, för dom vet att jag helt enkelt inte tänder på att gå, speciellt inte långt. Men ärligt, just nu är allt bättre än ännu en hemmakväll, så bring it on, LET'S GÅ TILLS KL 3 I NATT! ......................


Älskade linne ..

IZABELLE



You showed me how great life could be...


Lisa

Sitter just nu hemma hos Mari, vi ska strax in till stan. Jag behöver köpa lite olika saker ..
Usch, gick typ upp halv elva i dag, fööööör tidigt. Med tanke på att jag somnade typ 4. Låg och kollade på Jerry Springer, Padise Hotel och sedan Kändis rehab.
I love paradise hotel, även fast det är repris och jag har sätt hela den säsongen förut. Men det är nu det börjar hända lite i pogamet, för nu kommer Daphne in, och hon and Ankan/Olinda är ju inte direkt bäst vänner. Nej men aja.. nu sa jag sluta snacka om paradise hotel, ska byta om nu och börja fixa mig. Hös senare, när jag kommer hem.


IZABELLE



Jag skulle inte banga på dom där ...

IZABELLE

Godkväll på er.
Den här kvällen/natten har spenderats framför tv'n med min kompis Elin. Vill knappt nämna vad vi såg, haha! Äckligaste filmen på länge iaf, Saw II.
Och nu sitter man här skräckslagen och ensam med alla lampor tända, haha! Tryggt med sällskap på msn i alla fall.

Hade tänkt ladda upp lite bilder från idag faktiskt!

    

1. Elin på en K-brunn (K står för kärlek blablalbla...)
2. HAHAHA, jag i någon sorts föda-barn-ställning. Nej, men jag hoppar rygghopp haha!
3. Vi bakade hallonpaj! Mums.
4. EN KINES :D
5. Den var god....:)

Sleep tight.

Lisa

Har nyss kollat klart på ännu en film, det blir ju så när man bara sitter hemma .. film efter film. Men jag är en film älskare så jag kan ju inte klaga. Jaja, nyss såg jag iallfall klart filmen I'ts a boy girl thing, väldigt rolig faktiskt. Handlar om två personer, som verkligen hatar varandra, och är varandras motsattser när det gäller allt. En morgon när dom vaknar upp så har dom bytt kroppar, och är måttligt glada över det haha. Och självklart var det även med en super het kille i denna film. Kevin Zegers, sjukt snygg .. nästan fånigt hur bra han ser ut haha. Annars var även Samaire Armstrong med, blandannat känd från O.C! :) Men aja, väldigt bra film iallfall. Värd att se ..


En sak är säker ... jag skulle inte banga på honom! Aldrig ..


IZABELLE



Your love is a lie - Simple plan

Lisa

Jag tror nog att jag och Izabelle är på samma humör i dag, jag är också grymt shopping sugen. Men får hoppas på att hon kan träffa mig i helgen, så får vi lösa det problemet tillsammans kanske! Haha! för nu har jag faktiskt pengar, vilket förvånade mig. Med tanke på att jag fyllt 16 så borde jag inte få barnbidraget något mer, och istället få studiebidrag, men det får man inte när man inte går i skolan. Så när mamma kom in i morse och väckte mig och sa att jag ändå fått mitt barnbidrag, så vart jag väldigt happy! Det ända jag tänkte på var, yes HALLOEEEEEE TUNGPIERCING! ;)

Men sen somnade jag sedan om och vaknade vid 2 igen, haha. Sjukt skönt att sova ut, men jag vet nu att jag med all säkerhet inte kommer kunna sova i kväll då .. det är lite mindre skönt.

Men men, nu ska jag kolla runt lite här .. sedan gå och joina pappa med nån film! Hörs ..

IZABELLE



Belle' och hennes cutenose i bakgrunden 8)

IZABELLE

Vaknade med lite bättre humör nu på morgonen så jag hoppas att det blir framförallt intressantare bloggning idag för er läsare.
Gårdagen spenderades med Elin med massa godis och The ring. Fyfan, jag och skräckfilmer klickar inte speciellt bra, även om jag håller på att komma över min rädsla för dom, så var den här filmen ändå läskig 8)
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Är på sånt där jobbigt shoppinghumör, men vi får se vad jag ägnar dagen till.



Samara Morgan, charmig tjej huh?

Lisa

Så nu har jag kollar klart på två filmer. Först såg jag Closer, som helt ärligt faktiskt var skit dålig!! Vilket förvånade mig, men aja. Så då laddade jag ner Win a date with Tad Hamilton och den var jätte bra, en typisk Lisa-film! Älskar sånna filmer, kärlek/komedi typ. Man kände dessutom igen alla skådisarna, blandannat Kate Bosworth (vet inte hur hon stavas, och orkar inte kolla upp det heller), sen han som spelar Erik i That seventens show, och sist men inte minst Josh Duhamel som även är med i Las Vegas, känd tv serie som jag älskade förut. Shit, den mannen alltså .. han är .. på en högre nivå när det gäller ALLT! Om jag någon gång i framtiden gifter mig så ska min man se ut som honom, annars kan det va! Snygga jävel!!




Nej men nu ska jag gå och lägga mig, mamma har lite damp. Vi hörs, natti!

IZABELLE



Jag säger bara 3.03! GRAWR!

IZABELLE

Jag har bloggtorka. Jag är trött. Och jag orkar inte med någonting just nu känns det som.
Just so you know!



But you're so beautiful...

Lisa - Lindsay, du bländar!



Nån annan än jag som nästan blir bländad av denna bild? Snälla Lindsay, bjud dig själv på en sol semester .. det har du ju råd med. Ta med dig Samantha också!

Själv har jag exakt lika jävla tråkigt som jag hade sist jag skrev .. Håller på att ladda hem en film, Closer tror jag att den hette, har aldrig sätt den, men hoppas på att den är bra. Men blandannat Julia Roberts och Jude Law är med, så då är frågan om den änns kan vara dålig? Har dessutom inget emot att dreggla lite åt Jude, han är en heting. Eller iallfall i The Holiday, då är han riktigt handsome! Nej men nu måste jag stänga ner alla intetnett sidor så att filmen kan ladda lite snabbare haha. Sega jävla dator ..

Btw, Izabellleeeeeeeeeeeeeeee .. vart är du? Läsarna miss you, right? :D

Lisa

Usch, jag har verkligen ingen bra dag i dag. Jag är trött, jag har tråkigt .. och det känns som om jag inte kan snacka med någon just nu. Alla är bara, ah jag vettefan .. men det känns inte som om någon är villig att lyssna. Allting känns bara bläääääää ...
Har nyss ätit mat, jag var skit hungrig, har inte änns ätit någon frukost i dag. Men självkalrt var maten as äcklig och dög inte alls, så jag fick ändå ändast i mig ett par tuggor. Så nu sitter jag här igen, exakt lika hungrig som förut. Ja, somsagt .. inte min dag.



Mamma steker i solen, för några dagar sedan när familjen+vänner var ute med båten. Sånna dagar uppskattas ..

Lisa - Städat

Förlåt för att jag inte skriver för änns nu .. Men jag och Ida vaknade vid ett. Sen åkte hon hem, och då tvinga mamma och pappa mig att städa mitt rum. I hate it .. men när man väl kommer igång så är det rätt kul, iallfall med lite th musik till.

Gårdagen dåra, jag Ida Rebecka & Mari tog min lilla båt och åkte ut till några klippor. Jag tyckte verkligen att det var skit läskigt att åka dit, för båten är liten och när vi kom ut på lite vildare vatten så skvätte det in som fan, och jag trodde vi skulle välta när det kom vågor. Tillslut så la vi till vid någon öde strand och gick där i från till klipporna. Vi la och ner, åt lite godis, drack cola, kollade runt på ö'n, och skulle sedan bada. Fats alla banga, så tillslut bestämde vi oss för att åka hemåt igen. Och denna gången fick Mari köra båten hem, jag satt istället i mitten med Ida och vart dyngsur av allt vatten som kom från vågorna. Men det var mysigt, med rätt sällskap så blir allt bra. Sen åkte vi upp och åt på grillen haha, eller Mari åkte hem. Vid grillen kom Martin och mötte oss också, fast han åt inget. Efter det så åkte Rebecka med Martin hem, och jag följde med Ida hem. Efter ett tag hemma hos Ida så kom Anelle dit och vi satt och snacka, bada lite och sånt där. Vädligt mys faktiskt ..
Vid kvart över ett så åkte iallfall jag och Ida hem till Martin, där Rebecka & Hugo var. Dom skulle ha film maraton, nån konstig serie som typ hette band of brothers eller något, handlade typ om andra världskriget. Jag och Ida satt typ tre meter i från varandra, och smsade haha. Vi kom in på lite olika ämnen, bland annat så började vi snacka om denna konstiga serie vi kollade på haha. Jag frågade Ida vilka som var goda, och vilka som var onda. Hon svarade att alla som hade gröna kläder och bar vapen var goda .. fast då var ju felet att alla såg ut så. Tillslut insåg vi att detta inte var våran grej, så vi bestämde oss för att åka hem till mig för att se paradise hotel, som är mycket mera våran smak av program. Det brukar börja 02.55 men denna kväll så började det självklart 02.40 ... så vi missade halva programet och fick bara se 10 minuter typ, typiskt. Efter det så somnade Ida, jag fortsatte att kolla runt bland alla kanaler, men efter ett tag så somnade även jag.

P.s Ska även tacka Nina som har hjälpt oss med denna coola ipod, så nu kan även ni läsare lyssna på lite musik när ni läser våran blogg. Dock mest th, men ni får stå ut ;) Jag vet även att det inte är alla låtar som funkar, men men.




Lite bilder från i går ..


IZABELLE

Godmorgon!
Dagens planer ser ut som följande - ...
Mja, alltså... jag har liksom inget inplanerat, just nu sitter jag bara och väntar på Elin som ska bli klar. Vi skulle egentligen åkt till staden men det strula till sig, så nu ska vi istället köpa godis och se på film.

Den här nya designen är lite ovan för mig, men men. Annars var den snygg, Lisa! :D
OCH JAG HAR ABSOLUT INGEN JÄVLA FANTASI. SÅ VI SES SENARE, I GUESS!



Sommarens låt (enligt mig), här har ni den!

Lisa

Haha söt Izabelle är, men jag förstår om hon undra vart jag tog i vägen. Har ju inte skrivit någonting typ ..
Men är iallfall hemma hos Ida nu, men vi ska snart vilken minut som helst dra till Martin, typ film maraton eller något haha. Måste skynda mig lite ..
Men Anelle var även här fast hon har nyss åkt hem .. det var hon som hjälpte mig med den nya designen. Eller hon förklarade hur jag skulle göra. Så tack Anelle! Men vad tycker ni då? Blev det snyggt? Kanske lite för grått/svart? Fast det är ju dom färgerna bloggen går i .. men men får väl höra med Izabelle om hur hon tyckte det blev sen haha. Om hon inte blir nöjd så kan jag ju ändra :)
Men nu ska vi iallfall åka, skriver nog i morgon igen. Då kan jag även bjuda på lite bilder från i dag, vi åkte båt .. min lillalilla båt, fast med motor dåra. Usch det var läskigt ..... riktigt läskigt, jag var rädd. Fast det hade nog inte Rebecka något emot, för då hade hon något att skratta åt haha.

Men somsagt, hörs i morgon. Puss!


IZABELLE

Någon som vet vart min kära vän Lisa har tagit vägen? Spårlöst försvunnen, hm?
Nu ikväll har jag varit med min kära granne Elin vilket var väldigt trevligt för henne har jag inte sett på nästan en månad är jag rädd för. Vi käkade godis och "satt" på studsmattan som vanligt. Och nej, vi hoppar aldrig, vi bara sitter och pratar haha. Och och och, vet ni? Hon ska skaffa en liten kissemiss i slutet av sommarn! Vi har redan kommit på bästa smeknamnet till den, moha.

Och jag ber om ursäkt för en kanske lite jobbig Tokio Hotel dag. Jag vet ju trots allt inte vilka ni läsare är för personer, så vissa av er tycker kanske att det är störigt? Men jag kan inte rå för det, jag skriver liksom det som finns i mitt huvud, och just idag var det mest Tom som fanns där.



Finns det ärligt talat någon som kan motstå den där blicken?

IZABELLE



Haha, det här lätt en av mina favorit videosar med Tokio Hotel. Det sägs alltså att Tom ska vara full i den här, men det är ingen som vet säkert. Där emot tror jag lugnt att han är det, kolla bara hur han flackar med blicken.
"DAAAS IST GELOOGEN." Haha, herregud vad jag älskar hans kommentarer 8)

Lisa

Det är rätt fint väder ute i dag, så jag Rebecka, Ida och Mari ska ta båten över till blåsjön och bada lite. Tror dock att det kommer vara väldigt kallt, men ja. Det är iallfall dagens planer, eller ja eftermiddagens planer. Klockan är ju över tre redan haha .. tiden går fort.
 
Ska fixa lite på bloggen ni dag, på designen så får hoppas att det blir snyggt :)

IZABELLE - you can take my breath away



Förlåt, men han får mig att må så jävla bra.

IZABELLE



Lisa

Sitter här med Rebecka och Ida, blev inget med Mari för hon skulle tydligen vara med Padde .... aja!
Men vi har iallfall nyss kollat klart på "The Notebook", ja jag såg den igen. Den är så jävla bra den filmen alltså, helt sjukt. Bästa kärleks filmen någon av oss har sätt. Både jag och Rebecka grät, men inte Ida ... hon tror hon är stentuff! Eller så har hon kanske aldrig upplevt den där första kärleken? Som jag och Rebecka ..
Men men bra är den iallfall!

Vi har inte gjort så mycket i kväll, eller Ida tvingade med oss ut och åka båt. Inte med motor dåra, utan RO! Och tyvär hade hon ju inga vidare skillz på det så vi hamnade i vassen ett par gånger, vilket var rätt läbbans om jag ska vara ärlig haha. Men iallfall, sen gick vi in och kollade på film. Nu vet jag inte vad vi ska göra, klockan är trots allt typ över två

.

Skriver mer i morgon, sovgott

Lisa

nu har vi nyss ätit en god middag, det ska snart bjudas på efterätt om jag förstått det hela rätt. Vilket jag hoppas, för något smarrigt i magen skulle inte sitta helt fel just nu. Fast jag har fan skit brottom, ska med en buss som går om 20 min exakt, och jag sitter här med oplattat hår, och helt o sminkad. Så jag måste rusa, och får nog skippa denna efterätt, snyft! Men jag bloggar så fort jag kommer åt en data igen, kan bli i kväll, kan bli i morgon haha. Aja, PUSS!


Jag vill se ut som henne, vem vill inte liksom?

IZABELLE



Du vet när ingenting funkar? När allt bara går åt helvete? Då är det så jävla bra att han finns.
I will never let you down

IZABELLE



Det är väl ingen hemlighet vilka som är dom två snyggaste tvillingarna i världen, right? Men inte långt där efter kommer MK och Ashley som är sådär galet söta så man blir avundsjuk.

IZABELLE - jag <3 tjuvlyssnat



IZABELLE

Lisa har varit snabb med en massa inlägg idag ser jag! BRA DÄR.
Själv har man sovit bort nästan hela eftermiddagen känns det som, vilket inte är bra men eftersom jag går upp så tidigt med tanke på jobbet så är det ju SUPERSKÖNT.

Kul att bloggen dampade igår när jag hade jättemycket fantasi, men nu när den väl funkar så är hela mitt huvud tomt! Vilken tajmning, huh? Fück.
Kan ju i alla fall säga att mina sötnosar (TH) lär dyka upp idag framöver, eftersom dom inte fick ta plats i bloggen i går, så bered er damer och herrar!



Finast i världen, fer sure ;)

Lisa - You drive me crazy

Asså jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag ser någon av alla videos när han gör sådär med sin gitarr! Jag DÖR .. får man vara så jävla sexig? Det är ju sjukt ... jävla snygging




I woulden't mind to be replaced by that guitarr, haha right Izabelle;)?

Lisa

Fan vad tråkigt jag har .. funderar på att kolla på film. Såg The Notebook i går, har inte sätt den förut. Och fyfan VAD BRA den är!!! Gissa om jag grät? Jag grät flooooooooooooooooooooder, så typiskt mig. Men jag älskar sådana filmer!
Fan så hungrig jag är, måste leta upp mamma och be dom börja med maten nu. I dag åker mammas kompis och hennes kille hem, så dom vill typ att jag ska vara hemma och äta middag med dom innan dom åker och blabla! Sen senare i kväll kanske jag drar till stenh och myser med Mari, Ida, Rebecka och folk! Var ju ett tag sen jag träffade dom, eller det känns så iallfall. Men kameran åker med, så ska fota en massa haha.

Nästa helg eller kanske nån dag i veckan så ska jag träffa Izabelle igen, tror jag. Vi ska kolla på hennes nya th dvd, eller den andra också såklart, alltså zimmer 483 in europe, och samtidigt ska vi mumsa på ben&jerrys, kan det bli mer najs :D? Världens bästa Izabelle, världens bästa band och världens gooodaste glass!



Youre on my heart just like a tattoo


Lisa

Som Izabelle sa, hela kvällen i går så funkade det inte att logga in på bloggen. Det stog att vi skrev fel e postadress eller lösenord, vilket vi med all säkerhet inte gjorde. Men nu funkar det iallafall igen, blev sjukt happy nu när jag provade och att det gick. Både jag och Bellie var lite smått desperata i går haha..

Men men, här sitter man. Har nyss faktiskt varit och badat med pappa, i sjön dåra .. inte badkaret -.- Det var väl, ja .. rätt så kallt! Fast ändå inte. Haha det är rätt kul, för jag smörar för daddie som FAN nu, för jg har snackat med mamma omatt jag nu vill pierca mig, vilket jag inte fick förut. Och nu helt plötsligt så går hon med på det .. hon bah: Ja men nu när du ändå har blivit ett år äldre .. så det var väl en posetiv sak med att fylla 16 i guess. Och ja, pappa har ju inte direkt sagt JA ännu. Men inte heller NEEEEEJ som han brukar säga. Så nu smörar jag och är skit gullig, och jag tror att det funkar finfint ;) Jag får alltså välja mellan, tattoooo, naveln, eller tungan! Och liksom, naveln känns liksom nej. För ALLA har det nu.. visst det ör ju fint, men nej. Och tatuering kan jag lika gjärna göra nästa år, känner ingen brådska. Men jag funderar stark på my tongue .. men får väl se hur det blir.

Nej men nu ska jag nog ta mig en dusch, vill inte gå runt och lukta sjövatten bläh. Tänk er att fiskarna bajsar där liksom, äckel! Jag badar i någons bajs ... vart fett förvånad i går när jag åkte båt och ser en anka bajsa i vattnet .. fast vad trodde jag liksom? Att dom går upp på land och sätter sig i nån buske? Antar att jag inte har tänkt så mycket på det där förut .. haha jävla blondie!

PÖSS


IZABELLE

Okej, vi ber om ursäkt för igår för ÄNNU SÄMRE uppdatering, men bloggen krånglade och vi kunde inte logga in av någon anledning. Men nu verkar allt ha fixat sig igen så we're back on track.


IZABELLE

Jag ber om ursäkt för vår dåliga uppdatering, det ska förbättras förhoppningsvis ;)
Händelselös dag, har bara jobbat vilket gick fort så jag var hemma vid ungefär 12 tiden, och efter det har jag både hunnit sovit i någon timme, sett på min nya tokio hotel dvd igen och tagit hand om min kusins kanin. Och den där kaninen, sveriges lätt sötaste! Fast den slår i och för sig inte min kanin som jag hade, fast han är ju död så.

Jag är på Tokio Hotel humör just nu, så varning för kommande inlägg i bloggen idag. Så ni som inte alls uppskattar dom behöver faktiskt inte ens läsa, blir nog både bäst för oss och er 8)






Lisa-båt

Ja det blev så att jag följde med ut med båten i dag igen. Det är ju fint väder så why not! Dock kommer jag nog ångra mig när det börjar bli kväll och kallt. Jag som sa till Izabelle att jag skulle sköta bloggandet nu på för middagen, men dålig som jag är så vaknade jag typ nyss, och ja nu är jag ju ute på sjön. Jag kan ju blogga från mobilen iofs, men aja ha en bra dag så hörs vi

Lisa - When a man loves a woman



Varför börjar jag gråta när jag hör denna låt?
Är det för att den är bra?
Eller är det för att klockan snart är ett på natten, och jag är övertrött?
Eller är det för att Bill gillar just denna film, "The Notebook"?
Eller för att jag är en över känslig tönt?

Jag tror på alla samtidigt (a) Men nu ska jag nog stänga av här!

P.s Visst är låten rätt härlig ändå, värsta kärleks låten. Man får en romantisk känsla i kroppen när man hör den, eller jag får iallafall. Jag är en romantisk jävel ........ typ


IZABELLE



Idag köpte jag den här och den var jävligt efterlängtad kan man säga. Har sett massa klipp från den här konserten på youtube, men att ha den på dvd är ju lätt bäst. Den var RIKTIGT JÄVLA UNDERBAR SKA JAG SÄGA ER! Man vill bara hoppa in i tv'n och vara delaktig i publiken, men det går ju inte och det är visserligen jävligt frustrerande.
Blev helt kär i Georg i slutet 8) Och Tomsie då? Kan man bli sötare? Älskar att se när han sjunger med, när han garvar när Bill sjunger riktat mot honom och när han håller upp armen sådär. Rawr, jag smälter.
Och det gör ju inte hela ännu bättre att jag&Lisa har sutitt och snackat Tokio Hotel hela dagen, om hur mycket vi önskar att dom skulle komma till Schweden osv. Man blir så pepp liksom, men vart ska man göra av med allt? Det finns ingen konsert nu längre, förutom i USA men det är lite väl extremt eftersom jag redan precis varit där. 
Hur som helst, jag älskar den där dvd'n. Den äger.

Lisa-Hemma

Kom hem för 40 minuter sen typ. När jag kom till brommaplan så skulle inte nästa buss hem till mig gå föränns om två timmar, TVÅ TIMMAR!!! :| I got lite damp! Så jag ringde pappa. Han, Micke och min bror var borta i ålsten och tanka båten, så han ber mig ta en buss till Nockeby, och sedan gå ner till vattnet där. Så kom dom och hämta mig .. Det var SKIT MYSIGT att åka båt, ritkigt mysigt väder också. Pappa fota mig som fan med min kamera, han tyckte det var skit kul, fast det tyckte inte jag, för antingen så såg jag ut som ett fetto, som ett mongo, eller som ett TRÄSKTROLL!! Usch!

Men iallfall, dagen med Izabelle var underbar. Förstår inte hur man kan vara lika bäst som hon är .. Jag förstår bara inte! Somsagt så satt vi och prata om allt möjligt, det är så skönt att bara prata av sig, och båda förstår var den andre berättar, för vi har själva varit med om något liknade. Och vi behövde verkligen träffas, det var på tiden. Som Izabelle sa, pinsamt hur lång tid det var sen sist vi sågs. Men det ska det bli ändring på!:)



1. På Bengans, där satt dom! SnyfTttTTT!
2. Bellsie, sötaste right?
3. Izabelle utanför grand hotel!
4. Grand hotell
5. Jag och IzzZZZzzzz
6. Jag åker båååååt
7. Bäst

IZABELLE

Är hemma från en jättetrevlig dag i staden med bästa vän! Det var så sjukt länge sen vi pratade på riktigt, så det uppskattades verkligen. Jag vågar inte ens säga hur lång tid det var sen vi sågs, alldeles för länge sen faktiskt. Pinsamt länge sen. Vi bor ju i olika delar av Stockholm, så det blir ju lite knepigt att träffas på vardagar och sånt.
Så det blir mest helger och lov. Men som sagt, det var super kul! Och några halvtaskiga bilder lär ni få se eftersom både Lisa&Jag var snabba att vända oss om så fort kamerorna var uppe. Ingen kamera kåt dag alltså, men det får bli en annan gång!

Imorgon börjar jag jobba igen, vilket kanske inte är speciellt kul med tanke på att jag behöver gå upp typ halv sju.
Får väl gå och lägga mig tidigt ikväll, hur det nu ska gå till eftersom jag inte alls blir trött vid klockan 10. Igår låg jag uppe nästan halva natten för det var en jävla catfight utanför mitt fönster. Först var det nån katt som skrek som en stucken jävla gris så jag höll på att skita på mig av rädsla, haha! Skriket var typ som den där lilla japanen i the grudge, han som jamar typ? HAHAHA'



Eller var det han tokyo snubben som stog utanför mitt fönster? :O Who knows?


Lisa-påväg hem

Nu sitter jag på tuben påväg hem. Jag och Izabelle har haft det jätte trevligt i stan. Vi pratade om allt i stortsätt, och skrattade mycket. Så denna dag uppskattades väldigt mycket, av mig. Men ja, jag är i alvik nu, så får se när nästa buss går när jag kommer till bromma. Kommer säkert få vänta länge, haha min vanliga otur. Men skriver när jag kommer hem, puss

Lisa



Haha okej, nu vet jag inte vad det är med mig. Vet inte hur jag vågar lägga in denna så otroligt ugly bilden på mig. Izabelle är ju däremot skit söt, som alltid. Ja det är alltså jag och Bellsie, chill out det är ett kort från 2005!!!! Haha, jag får skylla på det. Vad annars liksom, inte mitt fel att jag trodde att det var ok att se ut sådär tihi. I morgon får ni för hoppningsvis nya bilder av oss två, haha. Nu ska jag nog våga mig på att gå och nanna, eller gå och kolla tv dvs. Hörs i morgon! Fasiken, 2 minuter försenat inlägg. Då fick det bli det första inlägget den 13 juli istället för det sista den 12 juli haha!

Lisa

Kanske är dags att säga godnatt snart, jag är inte trött. Eller jo, okej .. lite! Men jag vet hur det kommer bli, som det alltid blir. Att jag från en början, när jag sitter här, börjar känna mig lite trött. Så efter att ha suttit vid datan i flera timmar, så stänger jag till slut av, tvättar bort sminket (om jag har något), borstar tänderna, tar ett glas vatten, juice eller något annt drickbart (inte så smart efter att man har borstat tänderna, i know) sen går jag in i mitt rum, sätter på tven, lägger mig i sängen, zappar runt bland lite kanaler, oftast så går det inget. Då ligger jag istället vaken till kl 2 någonting, för då vet jag att paradise hotel börjar på tv400. Då kollar jag på det, ibland 2 avsnitt om jag har tur. Innan det brukar annars Jay leno show gå haha. Ja men iallfall, så när alla tv program är slut, eller iallfall alla BRA tv program. Då ligger jag där, och är inte det MINSTA trött. Slutar med att jag går upp och hämtar med drickbart, går på toa tjugio gånger. Lägger mig i sängen igen, zappar igenom kanalerna igen .. tillslut stänger jag av tvn, ligger istället och tänker i en timme eller två, då smsar jag massa folk i hop om att någon ska vara lika pigg som jag. Men oftast har jag otur, ingen pallar väl svara så sent. Men ja, tillslut så lyckas jag somna iallfall.. men det är jobbigt, för då sover man länge nästa dag, och får gå igenom samma jobbiga sömnlösa kväll som innan. Det är SÅ typiskt mig.

Hjälp vad denna dag har varit o händelserik .. lite tråkigt. Men somnsagt så gör Izabelle allt bättre, tänk om alla skulle ha en vän som hon? Haha men dröm vidare, för hon är MIN suckers ;)

juste, nu är konserten slut för Kenza&Mirre, dom stog LÄNGST fram! Jävla turbarn alltså, fasiken vad jag skulle viljat vara i deras skor i kväll. Men nu är dom tillbaka på deras hotell iallfall, verkar inte som om dom tog en tripp till th's hotell. Tur det, annars hade jag blivit lite fööör avis!! För dom hade ju säkert träffat dom .. med deras jävla tur. Nej men man kan inte göra annat än att vara glad för deras skull, och sedan hoppas på att man har samma tur själv någon dag. Vilket jag tvivlar på.. men men haha!

Vet inte om jag ska palla stänga av datan än, jag känner mig inte redo för denna sömnlösa natt än haha. Skriver kanske ett inlägg till sen. Om en kvart är det en ny dag, så innan det ska jag väl kunna bjuda på ett till inlägg den 12 juli. PÖSS!

IZABELLE



Jag har en fetish. Men vad för nån?
Jo, när killar strular, och inte vilka killar som helst. Det ska vara dom här såkallade "emokillarna", och ni måste säkert tycka att jag är insane nu, men det är GRYMT HETT! Och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det x)
Rawr!

Lisa

Haha ja vad säger man, bilden på mig och Bill är FÖRJÄVLIG jag vet! Men Bellsie fastnade för den i guess! Haha! x'D



Sitter fortfarande vid datan, och det har inte hänt mycket sen jag sist skrev. Men jag är på ett sådant mycket bättre humör nu än innan, antar att jag har Izabelle att tacka för det. Det ända som behövs är en världsbäst Izabelle, msn, och ett världsbäst band .. sen kan man roa sig en hel kväll. And i totally LOVE mina och Izabelles konversationer hahah! Det ska bli så funnyhunny att träffa hennepenne i morgon! :D (Jag är på rim humör).

Men nej nu ska jag vara lite sällskaplig, ska fika och mysa lite med the family.




Izabelle bjöd ju på en bild på mig och Billsie, så då kan jag bjuda på en bild med Bellsie och Tom! Sjukt söt bild!

P.s ÅTERIGEN, JAG VET ATT BILDEN PÅ MIG ÄR FUUUUUUL! Haha som jag sa till Izza, "Jag ser ut som ett neger-träsktroll med Victoria Beckham frisyr"





IZABELLE



Detta är lätt vårt nya favoritpar, visst? Är dom inte supersöta tillsammans?
Min bästa vän & min idol, kan det bli bättre? 8)


IZABELLE



Lisa-Tråkigt

Här sitter man och gör absolut nada, har så jävla tråk. Hela dagen har varit fett lam. Då tänker ni säkert ; Men då kan du ju passa på att blogga! Men då är grejen, att min fantasi har gått på semester yttligare en dag. Och jag har helt enkelt ingen aning vad jag ska skriva om.

Kollar just nu runt lite på thf, bdb, pa, facebook, och på olika bloggar. Längtar tills i kväll, då Kenza och Mirre kommer skriva om hur konserten var. Ska bli kul att läsa om det faktiskt!

Haha jag har typ hållt på och skriva detta inlägg i över en timme nu, har blivit avbruten av annat hela tiden, mat, telefonsamtal och massa! Men ja iallfall ..

I morgon ska jag in till stan och träffa IzabellleeeeennnnnN' och efter det kanske ni äntligen kommer få se lite bilder på oss två tillsammans, haha vi har knappt några på oss två, eller ett fåtal, men dom sparar vi nog för oss själva, FÖR ERAN SKULL!!! Right Bellie? ;)


Syns det att jag så gott som BOR framför datan?


IZABELLE

Okej, det var många som höll med mig om inlägget om Kenza, men jag vill bara klargöra först att det var liksom inget illa menat till henne. Jag tycker hon verkar jättetrevlig och jag läser hennes blogg varje dag, så det var verkligen ingen pik mot henne.
Jag är bara extremt avundsjuk på henne men jag ser upp till henne, inte ner, that's it! :)

Och vill ni veta vad jag har haft för mig idag? INGENTING!
Absolut ingenting. Eller, jag har visserligen suttit vid datan typ halva dagen och kollat lite på Rädda Willy 3, men det är ju liksom inget intressant? Alla mina vänner är borta i princip så jag har inget att göra på dagarna... förutom att leka med mig själv 8) och det där kan misstolkas, haha.



Mina rosa hörlurar är kärlek <'3 Och det bästa är att man kan lyssna på musik samtidigt som man är asball 8)


Lisa - Ingen båt

Nej jag sket i att följa med ut med båten, när jag förstog att jag skulle få sitta med mamma, pappa + några till ute på sjön i över två timmar, så insåg jag att jag skulle få roligare hemma haha.

Somsagt i går var jag med Mari, vi träffade massa andra och hade skit kul. Somna jävligt sent .. och gick upp vid 1.

Har sätt att det är många reaktionen vad gäller Kenza und Mirre, som ska se tokio hotel i kväll. Kan bara säga att jag håller med till tusen procent. Men nån gång Bellsie, nån gång är det våran tur. DÅ JÄVLAR!!!!! ;) Och något jag älskar är att få läsa om era th resor, så ni som har rest och sätt th någonstans, länka till eran blogg så kan man läsa om det. Hihi :)

Lisa - Åka båt

Förlåt för att jag skriver mitt första inlägg för änns nu ..
Men Mari åkte nyss hem! Nu ska jag ut och åka lite båt med familj och vänner, har lite brottom. Men skriver när jag kommer hem igen!

IZABELLE - AVA



A vain attempt - mjau. Vad behöver jag säga?
Kanske lite dåligt ljud, men jag älskar den här live. Den är så jävla bra och Tim är världens gulligaste gitarrist (ah, inte sötare än Tom då 8) ), älskar hans energi eller vad man säger.
Hur som helst, lyssna på A vain attempt. Du kommer inte ångra dig!

IZABELLE

Gomorrn'
Hur står det till med er kära läsare? Med mig är det bra, fast det kunde nog varit bättre.
Det första jag läser nu på morgonen är att Mirre&Kenza (ni vet?) sitter längst fram i kön till en tokio hotel konsert i Schweitz(?), och om bara några timmar ska dom få se dom live igen för typ hundrade gången på en månad känns det som.
Ärligt talat, det gör så jävla ont att se sånt där. Jag vill också vara där! Det är helt sjukt hur mycket vilja, men det räcker ju inte till. Dom reser hejvilt och behöver inte lyfta ett finger för att kunna åka iväg&se dom. Avundsjuk? Yes!
Nu tänker ni säkert att jag ska vara glad för deras skull, men det kan jag seriöst inte. Speciellt inte när man är ett lika stort fan och får höra hur kul dom har det varje gång. Då blir man bara arg, haha.
Att vara ett tokio hotel fan är som att ge sig ut på ett krigsfält, sorgligt men sant.



Det gör ont. Men någon dag så blir det min tur, hoppas jag i alla fall.

IZABELLE



Kiki Kannibal är skitsnygg. Och jag fick höra att jag var lik henne.
Då blev jag klad hest 8)

Lisa-Gäster

Har nyss ätit , det blev grillat. Skit gott var det. Vi har några kompisar till familjen, eller min mammas bästa kompis och hennes nya kille är här.. alla har väl blivit lite lulliga. Det är väl trevligt, förutom att mammas kompis kille har lyckats bli meeeeeeeeer än lullig. Inget mig emot så länge han inte stör mig, men det gjorde han. Satt och snacka med mig vid matbordet (jag satt mitt emot han), han frågade typ tusen gånger "Är det gott?", "Lisa? Det var ju skit gott, tycker inte du det?", "Fan vad gott det var, eller hur LISA?". Och jag svarade fan JA, varje gång! Dåligt minne? Eller lite drunk kanske? Jag har typ haft världens sämsta dag i dag, och han gjorde inte saken bättre. Sen att jag får stå här på knä framför datan, för att dom behöver min stol där ute .. asså BLÄH!



någon som följde/följer (vet inte om finalen har varit ännu, och om den har det så bör ni inte kolla, för här är vinnarna) Girlicious? Här är iallfall deras första musik video, och vad tycker ni? Jag tycker nästan att det är lite föööör likt the pussycat dolls. Det märks tydligt att det är Robin Antin som har skapat dom båda grupperna, men men jag älskar ju Pussycat dolls så då borde jag väl tycka om Girlicious också.


IZABELLE - unendlichkeit



Ingen kommer någonsin förstå hur sjukt mycket den här låten betyder för mig. Ingen.
Det här är världens bästa låt, jag älskar den och kommer seriöst aldrig någonsin tröttna på den. Videon är från Schrei DVD'n, från 2006 alltså. Så det där var ett tag sen med tanke på Bills korta hår.
Jag har ganska svårt att gilla en låt från första sekunden jag hör den, måste alltså lyssna ett antal gånger innan jag börjar älska den. Men det här var annorlunda. Jag hörde typ tre sekunder av den och mitt hjärta slutade seriöst att slå. Jag är ärligt talat kär i den här låten.

IZABELLE - i love boys

Såg att lisa hade listat hennes favoritkillar, så jag tänkte härma henne lite med dom killarna jag ALDRIG skulle banga på.
Sen kan ni ju se om det finns någon skillnad på våran kill-smak, jag menar.. vi är ju faktiskt tvillingar (a).

           
   

Rawr, här har ni dom. Ganska många huh?
Ser ni någon skillnad mellan mig&Lisa nu då? Hon gillar mer dom där hunkarna tycker jag, medan jag gillar.. typ.. "band" killarna? Vad tycker ni?

Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Alex Evans, Justin Timberlake, Oskar&Danne, Pete Wentz, Brendon Urie, Paolo Nutini, Frank Iero och Mikey Way.

IZABELLE



Dags att städa, Izabelle?

Lisa


Nu tycker jag att Izabelle ska logga in på msn eller nått, så att jag har någon att snacka av mig med.





Lisa

Så nu är jag hemma igen.
Kvällen i går var verkligen perfekt, eller ja hela dagen var så bra som den kunde vara. På kvällen åkte jag iallfall hem till Tessan med några. Vi åt och drack gott, sen så hade hennes mamma gjort en tårta till mig, FETT gulligt faktiskt! Men ja, vi satt och snacka, åt, skrattade som fan, hela tiden. Sen skulle vi sova i hennes stuga, men hade inga madrasser så vi fick sova på typ stolsdynor haha! Men det blev sjukt mysigt med typ tusen kuddar, tusen dynor och massa duntäcken! Fast vi somna typ vid 5 eller något.

I dag vet jag faktiskt inte vad som händer, blir väl att vi kollar på film eller något. Men men, på söndag så ska jag iallfall träffa Izabelle, tror det är bestämt nu iallafall! Det ska bli sjukt kul ..

Vet ni? Som jag nämnde i det inlägget där jag berättade om mig själv, att jag har lätt att fatta tycke för en kille, men skit svårt att bli kär i någon. Det stämmer, men inte när det kommer till kändisar, idoler, skådespelare och sånt där. Fast det är ju inte liksom ÄKTA kärlek, man är väl typ kändis-kär! Fast jag har haft mina små kändis-lovers under mitt liv jag med.



Haha här har vi några av dom som jag aldrig skulle banga på, behöver inte nämna några namn va?
Men då är frågan, är det bara jag som är geeek och går och kärar ner mig i killar jag aldrig kommer att få, eller finns det fler som är som jag? Berätta!


IZABELLE

Jag har kommit på en sak.
Jag har någon form av shoppingberoende, och det är inte bra kan jag säga er. Så fort jag går in i en affär och ser något snyggt så kan jag liksom inte behärska mig, utan jag MÅSTE köpa det för annars kommer jag ångra mig eller bli besviken när jag kommer hem sen med "ett klädesplagg mindre". Får liksom säga åt mig själv att jag verkligen inte behöver det, men det hjälper ju mig inte direkt...
Och dessutom när det är sånna där övertrevliga expiditer som man bara vill slå till för att dom är så snälla gör det hela ännu sämre. Trevlig personal = kkkklad izabelle som blir ännu mer shoppingsugen.

Och vet ni? I natt drömde jag att jag var i Holland, och träffade Tom.
Ni vet snyggingen i Tokio Hotel? Han som jag är fullständigt galen i. Varje gång jag har drömt om honom och vaknar upp får jag värsta ångesten och önskar att allt var på riktigt.
För visst är det jobbigt att vakna ifrån bra drömmar? Man vill ju aldrig vakna när sånt händer.

Aja, jag hade inte så mycket intressant att säga just nu.
Min (annars ganska bra) fantasi kanske kommer tillbaka om någon timme, ja då jävlar!  



Tom, marry me!




Lisa-glass i solen

Sitter här på en bänk med ida och rebecka och äter lite glass. När vi vaknade i morse så sken solen som fan, men nu blåser det som tusan. Och jag som sitter här i jeans shorts börjar frysa lite. Men rebecka ska snart ta bussen hem, så då kan jag hoppa på moppen och åka hem jag med. Och då ska jag skriva ett riktigt inlägg på datan, med lite bilder från i går. Men vi hörs snart då, puss på er

IZABELLE



I want that piercing so damn fucking much.
Det här blir antagligen sista inlägget från mig kÅMPIZzAr, för jag ska lägga mig i sängen och titta på titanic, min absoluta favoritfilm. Grinar varje gång när Rose hissas ner i den där båten och Jack står ovanför o tittar ner på henne.
Nej, usch.. den är riktigt sorglig.

Lisa - Byebye

Så nu ska jag ge mig i väg till Tessan, som inte bor så långt i från mig. Rebecka och Ida ska dit också, vi ska bada pool, äta godis, kolla lite film och sånt där mys. Kameran är med, så bilder får ni se sen också :)
Men först - Tårta!
Visst har jag och Bellsie varit väldigt aktiva på bloggen i dag, kanske FÖR aktiva? Eller vad tycker ni? Själv tycker jag bara att det är kul, skulle kunna skriva ett inlägg i minuten typ haha.




Inte så lyckad bild, i know! Men där har ni kameran, plus lite fult avskaft nagellack!

IZABELLE



Ja, alla har vi varit små mer eller mindre.
Som ni märkte igår är jag ju väldigt "konstnärlig" av mig (KISSIE-bilden), och den här gjorde jag väl när jag var... 10 år kanske? Erkänn, den är ganska rolig HAHA!

Lisa



Nu har jag och familjen nyss ätit en god middag, tacos blev det när jag fick välja haha. Är helt propp mätt och mår lite illa till och med, men en bit tårta ska ju ner sen också.

Nu har jag iallfall fått kameran, en digital kamera blev det, den har 12 megapixlar så den är jävlans bra. Fast längtar ändå tills vi får köpa min farbrors system kamera, den är GRYM! Men jag kan lägga upp lite bilder som jag har tagit med min nya söta kamera sen, men just nu laddar den. Ska ha med mig den i kväll, vad jag nu hittar på. Är mest sugen på att bara chilla, prata och skratta med några mysiga vänner.

Jossan undrade om jag ville hänka med på fest, men då skulle vi även sova där. Och det är jag liksom inte så jätte pigg på, sover helst hemma eller hos någon nära kompis när jag har festat och druckit, för jag mår oftast inte såååååååå jävla bra dagen efter, och då äre inge mysigt att vakna upp med massa killar/tjejer som man säkert har gjort bort sig som FAN inför kvällen innan haha.

Det där om spöken som Izabelle skrev om i sitt senaste inlägg! Vadå sånna där "Orbs" är det typ ALLTID på mina kort ...... nu blev jag ännu mera skrajj än vad jag redan var. Eftersom jag dom senaste kvällarna har upptäckt lite små creepy saker!

Men men, ska kanske gå och fixa till mig lite till innan jag åker i väg då .. Och Izabelle, Bill inslagen i rosa peresentpapper med en rosett på? GIVE IT TO ME! ;)

IZABELLE

För några dagar sen kom jag och Lisa in på det här med övernaturliga saker, så som spöken&andar.
Vet inte riktigt hur vi började prata om det, men vi hade devinitvt en intressant konversation 8)
Båda är helt övertygade om att det finns något som kallas "andra sidan", även fast ingen av oss har riktigt upplevt något sånt på riktigt.
Så länge jag kan minnas har jag alltid varit jätte faschinerad av "det okända", men jag skulle fullkomligt talat skita på mig om ett spöke kom och hälsade på, usch haha :(

Det finns ju såklart vissa gånger man känt sig förföljd eller någonting sent på kvällen när man gått ensam, men sen när man tittar bakom sig så finns det ingen där eller att man har hört steg i trappen osv. På ett sätt skrämmer det mig, men jag kan ju inte låta bli att tycka det är spännande samtidigt. SÅ SPÖKEN, BRING IT ON BITCHES!

Kan inte ni berätta om ni har upplevt typ något sånt läskigt någon gång?
Älskar att läsa folk som upplevt saker själva, så skriv gärna. Det skulle göra mig glad.



Ser ni ljusprickarna på bilden? Orbs, eller vad är det dom kallas?
Det ska tydligen ha något med spöken och göra. Att bilden togs just på halloween och (HEMMA HOS MIG!) gör det hela ännu läskigare. Varför blev vi också utsuddade från bilden? Fattar inte.
Om ni undrar så är det jag&mina kompisar som var utklädda inför en halloweenfest.

Ps. The ring går på femman ikväll, 21.55 om jag minns rätt.
Får se om jag vågar att se den ensam, annars får jag tvinga min storebror att se den med mig. IHIHIHIihihihihihih....hi..hi.

IZABELLE

Godmorgon bloggvärlden.
Visst är det trevligt att vakna upp till en härlig sol och inga som helst moln på himlen? Yesbox, idag skiner solen i Stockholm och hela förmiddagen har jag stekt ute i solen. Efter ett tag blev det plågsamt med tanke på att det bräns på som fan på vår altan, cirka 45 grader skulle jag gissa på att det var.

Och som ni säkert redan vet så fyller ju sexbomben Lisa år idag! Grattis vännen, hoppas du får världens bästa dag! <3
SÅ GRATTA PÅ NU! 16 är ju trots allt en bra ålder. Man får ... öh? .. Ha lagligt sex? Fast, det har hon ju iofs fått i ett år nu kom jag på, haha. HUR SOM HELST, DET ÄR BARA TVÅ ÅR KVAR TILL 18! Weey!

Nu ska jag hoppa in i duschen, och jag vet att det här blev ett kort inlägg.
Men jag skriver mer senare, mina kära vänner.



Om jag fick ge Lisa vilken present som jag ville, skulle det lätt bli Bill.
På något sätt passar dom ihop eftersom båda letar efter den riktiga kärleken, det känns som båda verkligen är seriösa när det gäller sånt där.
Så, en inslagen Bill Kaulitz i rosa presentpapper med en rosett på. Klitchigt ;)

Lisa - Blink-182



Är det bara jag som diggar blink-182? Just den här låten " I miss you" tycker jag om väldigt mycket, lyssna på texten .. den är fin. Sen att videon är jäävligt creepy är en annan femma! Lyssna på låten! :) Annars är även "What's my age again?" också bra ..

Lisa - B'day

Idag är det ingen vanlig dag, i dag är det Lisas födelsedag. Mari och Rebecka har nyss åkt hem. Vi hade en jävla bra kväll/natt i går alltså, är så jävla glad över att jag har dom. Så vad händer i dag då? Just nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem från jobbet, så d ska vi fira mig. Sen ska jag träffa vänner och bara njuta av att det är MIN dag i dag! :) Just nu känns livet så enkelt, och det flyter på bra. Men det är nog bara tack vare vänner och familj. Jag har verkligen världens underbraste vänner, bland annat Izabelle! Och genom det jag kan jag känna att jag verkligen mår bra just nu ..

I går hade vi faktiskt en hel del unika läsare, får bara hoppas att det håller i sig! :) Och hörrni, var inte blyga när det gäller kommentarer, ÖS på! Det är sånt vi gillar, och det gör oss med motiverade till att blogga ;)

I dag är det faktiskt rätt fint väder, måste ju vara för att jag fyller år tralala! Nej men nu ska jag nog ta och äta lite frukost, och kolla på Peter&Jordan. Jag verkligen älskar sånna tv program, när det handlar om något pars liv, som Nick Lachey&Jesscia Simpson, Gene Simons Familjejuveler, Bam Margera och hans tjej Nicky eller vad hon nu heter.




Men det här är mitt favorit par för stunden, så jävla härliga båda två!

Lisa - Grattis till mig själv!



16 år, känns inte så speciellt. Men det är ju alltid najs att fylla år! Fast det ända posetiva med 16 är nog att det är TVÅ ÅR KVAR TILL ARTON!! Då blire rööjjj ;) ..... Men somsagt TVÅ år kvar! -.-


Lisa

Hallojsan!
Nu är Mari, Rebecka och Ida här. Fett mysigt vi har haft, typ suttit på klippan vid vattnet och bara pratat, druckit cola, ätit chips och popcorn. Rebecka är ju nyss hemkommen från 3 veckor på mallorca, skit kul att träffa henne igen. Hon var till och med BRUN haha! Sen Kom ju Mari och Ida hem från öland i dag också, så nu har vi 4 samlats hemma hos mig för att bara umgås och njuta av varandras sällskap. Vi ska typ kolla film nu, eller något.

Jag och Izabelle har haft denna blogg i 3 dagar nu, och har redan 95 läsare. Det går bara uppåt. Men jag tror det beror på incidenten med Kissie, så vi har nog inte lika många läsare i morgon. Men det skulle iallafall vara skit kul om ni hittade tillbaka hit i morgon igen, så det hoppas vi! :) Mer läsare åt "orginal bloggarna", det finns FÖR många modebloggar am i right? ;) So please, följ denna blogg, vi ska inte göra er besvikna haha! Hoppas jag!


IZABELLE - nighty nighty

Nu säger Izabelle godnatt till er kära bloggläsare. Har både ont i ryggen och fötterna, plus att jag var som sagt uppe tidigt imorse vilket jag inte alls är van vid. Det tar på krafterna att sommarjobba x)
Förlåt Lisa, för att jag inte stannar uppe nu och firar din födelsedag vid 00.00, men vi kommer ju prata imorgon så.
Kan i alla fall säga grattis redan nu, du är bäst!



Ja, ni. Ta och fundera på varför bilden är upp&ner.
Själv har jag inget svar. Adjö.

Ps. Var inte blyga med kommentarer hurni! Vi har redan skaffat oss ett antal bloggläsare på två dagar, men ni är ju så tysta! Säg vad ni tycker!

IZABELLE - New york city



Jag saknar New York lite grann faktiskt.
Det var sån speciell känsla att vara där, kan liksom inte beskriva. På bilden var klockan ungefär halv 12 på natten och som ni ser är det ändå så OTROLIGT mycket liv.
Skulle det se ut så i sthlm? No way. 
Och affärerna är ju öppna dygnet runt nästan, så om man känner för att ta sig en shoppingrunda klockan 12 på natten, jamen varsegod!
Det är LÄTT min favoritstad, skulle verkligen vilja åka dit så snart som möjligt igen.

Lisa

Har ni missat det senaste inlägget av Kissiepissie? OM ni har det, så är det värt att kolla in det NU tro mig haha! ;) Vem om inte Izabelle är konstnären till den fina bilden som Alexandra har lagt upp? Bellie kan vara stolt eftersom Kissie gillade det, hon kanske till och med funderar på att byta stil ;o Woho Izabelle blir Kissie's nya inspirations källa när det gäller kläder och smycken .. Dää ääääh naaajs!

Inlägget



Lisa

Nu tänkte jag ta och göra som Izabelle gjorde i går, skriva ett inlägg om enbart mig själv. För somsagt så är det ju mig och Izabelle som bloggen handlar om, så då kan det vara roligare för er som läser att veta lite mer om oss.
Jag heter alltså Lisa Nilsson, eller ah fullständigt namn blir ; Lisa Anna Tomas dotter Nilsson Wallin. Jag är lika gammal som Belles, alltså född 92! Mer exakt, 10 Juli 1992. Fyller alltså år i morgon, så då kan ni ju passa på att gratta mig haha. För övrigt, så är jag väldigt glad av mig, snäll, skrattar åt det mesta dvs nästan hela tiden. Som person är jag väldigt känslig, eller jag blir alltså lätt sårad och ledsen. Men det som inte dödar mig kan ju bara göra mig starkade right? Jag är också en sån person som vill ha uppmärksamhet, inte så att jag vill stå i centrum hela tiden, men vill ändå synas. Jag är beroende av exakt tre saker, kärlek, musik & min plattång. Bland mina kompisar är jag väl känd över att inte vara så seriös, fast det är väl inte någon av oss egentligen, vi skämtar och skojar nästan jämt. Men när det gäller kärlek så är jag seriös, och jag letar för fullt efter den sanna och rätta killen. Fast kommer nog aldrig hitta den rätta, jag är så jävla kräsen vilket är väldigt dåligt. Speciellt för någon som jag, som verkligen vill ha en pojkvän. Jag har så lätt att fatta tyckte för killar, men när det kommer till riktigt starka och djupa känslor så blir jag kräsen och hittar minsta lilla fel, jag stör mig på allt, helt sjuka saker som man annars aldrig tänker på. Men trotts det så är jag fullkomligt kär i kärleken. Och skulle nog aldrig klara mig utan kärlek från vänner och familj. Något annat jag heller aldrig skulle klara mig utan är ju helt klart musik. Musik är min livskraft, genom låtar och idoler så har hela mitt liv förändrats till något så jävla mycket bättre. Och min tredje drog som nog är den mest dåligt effektiva är ju plattången, men det känns som att det inte är något jag behöver gå in på, alla vet ju vad det är och ja. Min största rädsla i livet är att mista någon som står mig nära, det är familj och vänner som får mig att vilja leva. Någon annan rädsla är, getingar. Jag är inget stort fan av smärta, och ont som fan gör det ju när man får ett geting stick. Men trots mitt hat mot detta djur, så värkar dom älska mig. Ett sällskap på tio pers, varav mig och jag kan garantera att det är MIG som där surrande jävla sakerna väljer att trakasera. Fyfan! Men det var nog lite om mig i rätt korta drag, hope you like it!



IZABELLE

Har precis tittat klart på Harry Potter och de vises sten, haha! Skratta om ni vill, men jag älskar dom filmerna. Bölar alltid i slutet av någon anledning, men det är så jävla bra x)
Idag gick jag upp halv 7, vilket inte kändes sådär superbra men jag&min kära brosha skulle till pappas jobb för att klargöra lite saker med sommarjobbet som inte blev det i måndags. Sen har jag både hunnit steka i solen och GÅTT till polisen här i Nacka för att hämta ut mitt ID-kort. Way to go, Bellie!

Det var någon bland kommentarerna som undrade vilken bloggare jag gillade minst och varför, och på den frågan har jag bara ett enkelt svar. KISSIE! Vad behöver jag egentligen säga? Hon är omogen, påstår att alla som inte gillar henne är avundsjuka, är helt jävla blåst och skriver saker som man bara skrattar åt för att det är så töntigt.
Jag började läsa hennes blogg i december förra året, när hon inte hade så mycket läsare som idag, och ska jag vara ärlig så gillade jag faktiskt hennes blogg då men nu har hon spårat ut totalt. Kanske all uppmärksamhet hon får som är skälet, vad vet jag?
Nej, fram med lite orginellare bloggar (sisterfromanothermother.blogg.se 8D). Det är fan mig brist på det idag, alltid ska det vara modebloggare eller ... tråkigavardagsbajstöntbloggar ;). Och jag vet, mina påhittade namn åt allt äger.

Nu ska jag lyssna på musik, gråta och cutta mig i armen 8)
Ha en bra eftermiddag.



Face it, ni älskar mina paintskills. Visst blev hon mycket sötare?

Lisa

Jag vet att jag inte har skrivit på hela dagen, varken jag eller Izabelle har varit så aktiva i dag.

Sitter här med Jossan, som så småningom ska ta någon buss hem. I natt 00.00 så slutar bussarna att gå igen, så i morgon på min b'day så går det inga bussar. Kul?

Vi har iallfall typ suttit inne hela dagen, vilket var osmart eftersom det har varit sol i dag .. fast det blåser ju i och för sig ganska mycket ute.

Fantasin är fortfarande på semester .. Men skriver igen senare, då kan jag ta och berätta mer om mig själv!

IZABELLE

10 saker du vill ha:

1. Kärlek
2. En biljett till en tokio hotel konsert
3. En mysig tjocktröja
4. Hårförlängning
5. Tom Kaulitz
6. En resa till typ Grekland
7. En söt emo-kille som kan spela gitarr för mig på kvällarna 8)
8. En kram
9. Mer sol
10. Min födelsedag (a)

Lisa

Sitter här med Jossan, käkar lite guuudis och kollar runt på datan. Vad har vi gjort i kväll? Typ ingenting i stortsätt, suttit vid datan och sen varit ute lite och fotat med Jossans kamera, haha en likadan kamera som jag kommer få på torsdag. Vi filmade även lite också, kulkul! Skratta gjorde vi iallfall! Som faaan .. BENJAMIIN! ;)

Jag är fett fantasilös just nu. Men jag lovar att direkt när fantasin har kommit tillbaka från sin semester så ska även jag precis som Izabelle ta och berätta lite om mig själv. Men nu ska jag och Josy hitta på något funnyhunny .. PÖSS


Btw, IZABELLE! Precis när jag skulle börja snacka th med dig så bah var du utloggad, snyftHHHHH! ;(
Fast nu minns jag inte vad jag skulle säga, mohaha

IZABELLE

Vad aktiva jag&lisa är! Eller vad tycker ni?
Har värsta skrivperioden nu när jag måste skriva av mig allt, så det här med bloggen kom ju perfekt! Och redan 37 unika besökare. Vi äger! Och ni också såklart som tar er tid att läsa 8D
Ni kanske till och med vill veta lita mer om oss? Det är ju trots allt oss vår blogg handlar om så x)


DET ÄR ALLTSÅ JAG SOM ÄR IZABELLE.

och hon den andra sötnosen är Lisa ;)


Jag vet inte vart jag ska börja riktigt, men vi kan börja med att beskriva mig med ett ord och då blir det lätt musik.
Musik är seriöst det enda vettiga i den här världen, om man tänker efter 8D. Skulle aldrig kunna leva utan det, och ärligt talat så blir jag hellre blind än döv. Srsly.
Annars är jag blond, kreativ(?), aktiv både i skolan&tex saker med tokio hotel att göra, överdrivet snäll, kramgo, omtänksam och datanörd. Visst låter jag intressant? Öh.
Jag är 15 år, född 6 augusti 1992 så jag fyller faktiskt 16 om mindre om en månad. (Psst, Ni vet väl om att min kära kollega Lisa fyller sweet 16 nu på torsdag, glöm inte att gratta!)
Jag är också beroende av uppmärksamhet, kanske låter lite drygt, men that's me. Men jag är inte den där högljuda tjejen som springer runt och verkligen gör allt för att alla ska titta på henne. Jag är mer den där personen som är lite hemlig med att jag älskar uppmärksamhet (a).
Min största dröm är HELT KLART att se Tokio Hotel med Lisa, helst utomlands av någon anledning. Men egentligen spelar det ju ingen roll vart, för det är ju själva känslan som är det viktigaste.
Och min stora svaghet här i livet är killar med piercing, ruffsigt, svart hår och rutiga skjortor. Yes, där har vi det!


Lisa- I miss you ..



8/10-00 - 26/4-08 rip

Det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag saknar dig älskling, helt otroligt mycket.
Hoppas du har det bra i himmlen, vila i frid. Grattis på födelsedagen! Världens bästa hund genom tiderna.



IZABELLE - ge mig honom!



That's what I'm talking about! *dregel*


Lisa

Att fika var mys, i stort sätt så var fan hela dagen mys. Bortsätt från en sak .. min hund skulle ha fyllt år i idag, 8 år! Men han dog för några månader sen. Ska jag vara ärlig så har jag gått runt tårögd hela dagen, det har varit svårt. Men förövrigt så har dagen somsagt varit hel bra, vi kollade även på en kamera till mig. Så nu ska jag få den nya nikon digital kameran, med 12 megapixel. Och vi ska dessutom köpa min farbrors system kamera, som är GRYM! Dää ääääh naajs!

Snart kommer Jossan hit, eller mja hon kommer typ kvart i sex. Men vi ska iallafall bara chilla och mysa vilket betyder, datadatadata/filmfilmfilm/gudisgudisgudis!

Är inte på humör just nu .. men skriver senare

  
Fan vad kult, stones tröja och allt

IZABELLE - DET BÄSTA JAG VET

sommar, emocore, bästa vänner, new york, soligt väder, piercingar, fest, ben&jerrys, kärlek, familj, serien "huset fullt", tokio hotel, musik, ljusa sommarnätter, plattång, shopping, sleep over nights, emo killar, scenecore, dansa, gitarr, bilddagboken & Lisa - vad är det bästa ni vet?


IZABELLE

Idag var det andra dan för mig med sommarjobbet och jag kan berätta att dela ut reklamlappar är fan värre än ett hårt jävla träningspass på gymmet.
Alltså, man springer upp&ner för trappor hejvilt och det känns som man ska falla ihop vilken sekund som helst när man är klar efter några timmar. Låter det lockande? Eller är det bara jag som har dålig kondis? (a)
Hur som helst, jag ska inte klaga eftersom jag får betalt för det.

Jag har precis smällt i mig glass&marshmallows (vilket typ är världens gulligaste ord. MARSHMALLOW HAHA), det var rätt äckligt faktiskt. Min stora last är typ glass i alla dess former, men det här smakade typ... bajs-glass? Hur nu det smakar? Men jag tror det berodde på den där marshmallown som jag försökte smälta i mikron, haha. Det enda som blev kvar var en fet jävla klump som var helt seg när man åt den :( inte najs. Så, jag avråder er från att äta det.

Och innan jag bloggar färdigt så måste ni bara lyssna på "dagens låt".
Don't blame your daughter - The Cardigans

Den är så fin så jag får rysningar i hela kroppen.
NU SKA JAG GITTAH, HEJDÅ.






Lisa

Sitter just nu i bilen, är med pappa och jobbar. Eller jag jobbar ju inte, jag väntar bara på att han ska bli klar. Fast ska nog snart gå och vara lite sällskaplig kanske, kan ju inte bara sitta här. Tyvär har jag fortfarande inte fattat hur man lägger in bilder när man mobil bloggar, för det funkar helt enkelt inte. Men om jag tar lite bilder, så lägger jag in dom när jag kommer hem. Usch gick fan upp 7 i dag, kändes förjävligt. Som om man skulle till skolan ju! Men skriver senare, eller när jag kommer hem

Izabelle-Engel <3



han gör mig galen.
titta på honom och du kommer dö en plågsam&långsam död 8D
he will kill yah med sitt vackra utseende. *sigh*

Lisa

Nu har jag och pappa nyss proppat i oss varm choklad och macka mihi. Blev ingen film, pallade inte.
I morgon ska jag iallfall följa med pappa medans han jobbar, för att sedan möta upp frabror och kusin i stan. Att kolla på pappa medans han jobbar, är inget jag ser fram emot så där jätte mycket direkt. Men att sedan träffa världens coolaste farbror och en lite söt kusin, why not! :) Vi ska typ fika och sånt, rätt mysigt alltså. Det här blir nog kvällens sista inlägg, om jag inte mobilbloggar från sängen sen. Men det skippar jag nog, jag kanske är lite föööör blogg-kåt? Haha. Hoppas Izabelle kåtar upp sig lite mer på bloggen snart då, och inte bara på en viss Tom ;)

Puss

Lisa

Haha Izabelle var ju riktigt bra på att blogga, det tycker iallfall jag. Och jag blev väldigt berörd av texten. För hon har ju så rätt, vi är väldigt lika och för er som inte kan tyska och inte förstår texten på våran header så betyder det "du är allt jag är" alltså med omvända ord att vi är lika. Men nu vet ni iallfall hur vi möttes, alla har ju sina egna lilla histoier och egna orsaker till varför just dom blev vänner. Jag och Izabelle har nog bara söta lilla Darin att tacka! Även fast det var många år sedan så glömmer man aldrig, jag har fått minnen som kommer stanna kvar hos mig hela livet.

Jaja, just nu sitter jag iallfall och lyssnar på musik. TH, som är det andra inom musik som jag och Bellliiiii har gemensamt. Mamma ska strax åka till jobbet, så pappa tjatar som en galning på mig att jag ska sätta mig och kolla på en film med honom, typ mission inpossible 3 eller något. Vettefan om jag är så jätte pigg på det, men kanske för daddy's skull. Jag är en snäll flicka i dag .. kanske, typ, lite!

Jag har ju även min egna blogg att skriva i. Och då är frågan, hur klarar man detta, eller alltså det är ju svårt att skriva i två bloggar. För det kommer ju i stort sätt stå exakt samma saker, om hur min dag har varit, vad jag rekomenderar, hur jag mår, mina åsikter. Ända skillnaden på mina inlägg här och mina inlägg i min egna blogg är nog att det kommer handla mer om TH i denna blogg, eftersom både jag och Izabelle är sålda på dom (som jag skrev lite längre upp i detta inlägg). Jag funderar på att undertiden jag och Izabelle är aktiva i den här bloggen, så kanske jag ska stänga ner min andra.. bara för ett tag liksom, eller iallfall så länge som det behövs. För i längden kommer det bli tråkigt för er att läsa om samma saker, och tråkigt för mig att skriva två snarlikt exakt likadana inlägg i två olika bloggar. Så byebye llisanilsson.blogg.se och hello sisterfromanothermother.blogg.se .. kanske .. om jag är modigt nog att bryta vanan att skriva i min kära lilla blogg.

Izabelle-Sister from another mother

Nu ska jag också försöka på mig det här med bloggandet. Hjälp.
Hur som helst, tycker jag att det är en jävligt viktig fakta för er bloggläsare, att veta hur jag och Lisa träffade varandra. Det här är ju ändå en blogg som är startad av två bästa kompisar som, ja hittade varandra på ett lite galet sätt (eller inte), det får man tycka som man vill om.

Jag ska ta allt helt från början.
Ni har säkert någon gång varit eller ni kanske till och med är i den fasen där man kärar ner sig i en grupp/artist, am I right? Så var det för mig. Och Lisa, fast henne visste jag inte om på den tiden 8D.
Jag var helt tokig i Darin, ni vet han söta popkillen från idol? På något sätt hade jag och min kära bästa vän fallit för samma egenskaper hos den killen. Sådär oslagbart gullig, en vacker röst osv.
Första konserten för oss båda var 27 april 2005 på munchenbyggeriet, jag kommer knappt ihåg någonting, bara känslan och man mådde så jävla bra efter. Samma kväll lyckades jag och Lisa gå förbi varandra, omedvetandes om att vi några månader skulle ses och bli bästa kompisar över en natt.

Mina eftermiddagar gick åt att sitta inne 24/7 på Darins egna hemsida där man kunde bland annat skriva egna gulliga *host* desperata inlägg till honom, hitta nya vänner osv.
Av någon anledning, minns ej hur, hittade jag Lisa, vi började prata ofta, väldigt ofta. Även fast vi aldrig hade setts så kallade vi varandra för tvillingar för att vi var så lika och kände likadant över saker&ting. I alla fall jag kände att det var liksom meningen på något sätt att vi skulle bli bästa kompisar en vacker dag.
28 juli, samma år, bestämde vi får första träff på skansen när Lena PH, Magnus Uggla och Darin hade en gemensam turne tillsammans, och jag säger bara never ever att jag kommer glömma den dagen! Helt sjuk.
Det var så varmt så man höll på att svimma, alla svettades som jävla grisar och det var en jobbig väntan utan vatten, (och jag låter såååå dramatisk, eh?).
Själva konserten är det samma sak med som den första, minns knappt ingenting men jag hade grymt kul!

Mja, sen har åren gått. Vi spenderade nästan alla Darin konserter/skivsingeringar tillsammans och sågs även för att bara prata om allt mellan himmel och jord 8D. Vissa stunder har varit bättre än andra, för det finns ju faktiskt ett antal gånger som vi har glidit ifrån varandra.
Men... ju mer gånger man gör det, desto starkare blir våran relation. Det känns så i alla fall.
Även om någonting någon dag kommer skilja oss åt, så kommer jag ALDRIG glömma Lisa. Hon är bäst i världen och jag tycker om henne jättemycket. Utan henne - no life, fer sure.

Lisa och Izabelle - tvillingar - systrar - bästa vänner since 28/7-05

Lisa-Låt mig presentera ..

.. Det första inlägget skrivet i denna blogg. Som Izabelle sa, det är ju inte varje dag man skaffar sig en blogg med sin bästa vän. Så därför passar vi på, för nu ska detta bli en "varje dag syssla" för oss två.


Så, nu sitter ni där hemma och läser detta och undrar vad ni nu ska kunna förvänta er av denna blogg. Den här bloggen är ingen ny, blondinbella, kissie, Kenza, Stina-Lee eller något. Det här gott folk, är en syn på livet utav fyra ögon, två hjärnor, två olika personer .. men ändå så lika! Izabelle är systern som jag aldrig fick, she's my sister from another mother! Förvänta er något speicellt, eller så gör ni inte det. Upp till er ! För nu sätter vi igång ..



RSS 2.0